A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ ТРИВАЮТЬ

Дата: 23.04.2019 11:04
Кількість переглядів: 1484

Фото без опису   Селищною радою 17-18 квітня продовжено роботи по відновлення дорожнього покриття та відсипки  доріг приватного сектора нашого селища (грейдування, підсипання, нарізання боковин) по провулкам Саннікова та Ільменітовому загальною довжиною 0,5 км. По завершенню вказаних робіт заплановані роботи по іншим вулицям громади з грунтовим, щебеневим покриттям (грейдування, підсипання тощо)

   З метою облаштування улюбленого місця відпочинку жителів громади 20.04.2019 року селищною радою за підтримки працівників комунальних закладів та мешканців громади було організовано толоку на території селищного озера, де за рахунок місцевого бюджету було придбано матеріали для облаштування волейбольної площадки, дошки для встановлення лавок із столами. Ще раз висловлюємо подяку небайдужим жителям громади, які, долаючи суботні клопоти, втому або звичайні лінощі, прийшли і прибрали озеро, допомогли облаштувати волейбольну площадку, покрасити лавки та інше.

 

   В рамках продовження толоки, 22 квітня селищною радою встановлено три альтанки на прибережній зоні озера для сприяння культурному і комфортному відпочинку наших громадян.

 

   Ці кроки продовжують процес облаштування відпочинкової території біля озера. Маємо великі сподівання та надію, що те мале, що всі ми намагаємось зробити, буде розцінюватись рештою мешканців громади з бережливої господарської позиції, адже робимо це для громади, для наших дітей і молоді. Люди, які тяжко працюють на своїх робочих місцях, мають мати затишні місця для відпочинку та спільно оберігати їх від вандалів.

 

   Сподіваємось, вже цього літа відпочиваючим буде комфортніше проводити свій вільний час на березі озера. Запрошуємо і пропагуємо проводити дозвілля активно, здорово, демонструючи приклад нашим дітям.

 

Іршанська селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь