Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Безбар'єрність

#Безбарєрність: Віктор Градівський долучився до обласного дитячого фестивалю “Райдуга”

Днями у смт. Іршанськ відбувся обласний дитячий фестиваль “Райдуга”. Цей благодійний мистецький захід, організований на базі Палацу культури та спорту філії “ІГЗК” АТ “ОГХК” у співпраці з Громадською організацією “Іршанський актив” за підтримки органів місцевої влади й Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, має довгу історію. Від 2003 року кожної осені він збирає дітей і молодь з інвалідністю з різних регіонів країни.

12:07:25 24.10.2023

#Безбарєрність: У Житомирі відбувся круглий стіл на тему: «Включення жінок – лідерок з інвалідністю в діяльність Житомирських територіальних громад»

18 жовтня, в рамках проєкту «Сприяння правам жінок та дівчат з інвалідністю шляхом посилення їх участі та лідерства в громадах», відбувся круглий стіл на тему: «Включення жінок – лідерок з інвалідністю в діяльність Житомирських територіальних громад».

10:48:03 19.10.2023

#Безбарєрність: Шість лікарень Житомирщини надають безоплатну стаціонарну реабілітаційну допомогу

Наразі у Житомирській області військові та цивільні зможуть безоплатно пройти реабілітацію в стаціонарі у 6 кластерних та надкластерних лікарнях із 11. До кінця 2023 року, на виконання доручення міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, така допомога стане доступною й у решті лікарень відповідного рівня області.

16:26:35 16.10.2023

#Безбарєрність: Компенсація за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю

Нещодавно Уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.

14:51:18 25.09.2023

Віктор Градівський долучився до зустрічі щодо визначення плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні

07 вересня за участю Радника – уповноваженого Президента України з питань безбар’єрності Тетяни Ломакіної відбулася зустріч щодо визначення плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2023 року № 372-р.

12:46:40 08.09.2023

#безбар’єрність: 6 правил безбар’єрного спілкування

Безбар’єрність – не тільки про людей з інвалідністю, безбар’єрність – це про кожного з нас. Можливість вільно та безпечно пересуватися містом – звичайно ж, це відсутність бар’єрів. Але дивимося ширше – вільний доступ до інтернету, можливість навчатися незалежно від віку чи стану здоров’я, рівне право до працевлаштування у чоловіка і жінки чи людей старше 45 років, заняття танцями чи спортом у будь-якому віці – це все про безбар’єрність також.

11:42:31 25.08.2023

#безбар’єрність: Що варто знати про безбар’єрність?

Чимало років безбар’єрність асоціювалася у багатьох людей лише з подоланням фізичних перешкод – облаштуванням пандусів і підіймачів. Насправді ж це поняття ширше і стосується, без перебільшення, кожного.

15:41:37 18.08.2023

Наталія Остапченко долучилася до селекторної наради МОЗ щодо питань безбар’єрності кластерних лікарень

Кожна кластерна лікарня повинна мати сучасне безбарʼєрне відділення реабілітації. На цьому наголосив Міністр охорони здоровʼя України Віктор Ляшко під час селекторної наради з головами обласних, Київської міської військових адміністрацій.

17:56:33 02.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь