A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

«ГАЛИЦЬКІ ФРЕСКИ» у файному місті Тернопіль

Дата: 29.03.2019 15:46
Кількість переглядів: 671

 http://irshansk-rada.gov.ua/wp-content/uploads/2018/11/379.jpg17-18 листопада у славетному місті Тернопіль відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної сюжетної хореографії для дітей та молоді «Галицькі Фрески».

  Дитячий танцювальний колектив «VERES» на чолі з художніми керівниками Світланою Можаровською, Олена Єрмаковою та Іриною Сахненко не забажали і не змогли упустити момент знову полоскотати собі нерви та випробувати свої сили в конкурсній боротьбі.

  І не дарма. В номінації сучасний сюжетний танець, представивши номери «Пекельна кухня» та «Марина Цвєтаєва», колектив завоював ІІ Місце Фестивалю-конкурсу «Галицькі Фрески», а в номінації народний танець за презентацію номерів «Базарний день» та «Колядники» – да-да, І місце!

  Директор Іршанської школи мистецтв Тамара Злобіна зазначила: «Це лише початок. І діти, і викладачі починають входити http://irshansk-rada.gov.ua/wp-content/uploads/2018/11/377.jpgв кураж (в гарному сенсі цього вислову), кожен раз повертаються  втомлені, але щасливі, сповнені вражень, нових ідей, сценічних задумів, і з бажанням знову їхати на конкурси. Це не може не тішити, адже і викладачі, і вихованці займаються справою, яка приносить їм задоволення. Вдячна батькам, які підтримують і фінансово, і морально дітей в їх мистецьких починаннях, і селищного голову нашої громади, який завжди з розумінням ставиться до наших потреб, і сприяє нашій роботі».

 Залишається лише додати: віримо в вас і чекаємо нових перемог!

Т.Чистоєдова-Римар

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь