Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Св.Миколай в центрі естетичного виховання

Дата: 03.04.2019 16:18
Кількість переглядів: 1018

Фото без описуОсь і настав улюблений та довгоочікуваний час новорічних свят і зимових канікул.

В Іршанському Центрі естетичного виховання стало доброю традицією перед Новим роком, в день Святого  Миколая, підводити підсумки роботи гуртків, демонструвати досягнення, показувати, на що здатні умілі руки дітей.

Вихованці гуртків з нетерпінням чекали свята: вони підготували виставку, яка налічує близько 200 творчих робіт (малюнки, в’язані вироби, ялинкові іграшки, казкові будиночки тощо).

Перед глядачами на святі виступили вихованці театрального гуртка, які під керівництвом Наталі Жуковець підготували виставу, де персонажами були Миколай, Янголята, Бісики та Сніжинки. Якщо дитина робить добрі справи – Миколай радіє, якщо погані – засмучується. І хороші, і погані вчинки він записує у спеціальну книгу. Святий Миколай – символ доброго духу, що спостерігає за дитиною впродовж року. Вважається, що подарунки отримають тільки чемні і старанні діти.

Щоб отримати подарунки, довелося добре попрацювати і вихованцям гуртків образотворчого мистецтва (керівник Михайло Стефура), в’язання, м’якої іграшки (керівник Ксенія Кислякова), випалювання та розпису по дереву (керівник Наталія Жуковець).

Подарунки одержали переможці обласних виставок-конкурсів вихованки гуртка «Краса власноруч» (керівник Оксана Федорчук) Абрамова Анастасія, учениця 9-А класу, та Кригерт Марія, учениця 6-Б класу, та ще 70 найбільш старанних і активних дівчаток і хлопчиків Іршанського ЦЕВ.

Вокальний гурток (керівник Зорина Каменських) потішив учасників і гостей свята піснями «За вікном сніжинки», «Як тільки над містом», «Всі маленькі діточки свято це чекають»

Бажаємо вихованцям та педагогам позашкільного закладу доброї дороги до успіху, здійснення найзаповітніших бажань, щирих сподівань, міцного здоров’я і вагомих здобутків у справі розвитку творчих здібностей дітей та відкриття нових дитячих талантів. Нехай добрий Святий Миколай теплотою і любов’ю наповнить кожну оселю, подарує щастя у кожну іршанську родину, принесе довгоочікуваний мир і благополуччя рідній Україні.

 

20.12.18

Директор Іршанського Центру

естетичного виховання

Лідія Миколаївна Шульга


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь