Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Останні шкільні дзвоники пролунали в Іршанському та Добринському НВК

Дата: 31.05.2019 13:05
Кількість переглядів: 1034

Фото без опису

На свято останнього дзвоника в Іршанському НВК  завітав селищний голова Анатолій Рак, а  на свято в Добринському НВК – заступник селищного голови Олександр Одноворченко. Поздоровили всіх з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

В своїй промові Анатолій Рак звернувся спершу до випускників:

- Свято останнього дзвоника – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для вас, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Бажаю вам знайти власну життєву стежину і легко та красиво йти по ній в житті. Від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє нашої громади і держави в цілому. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

 

Решті школярів Анатолій Рак та Олександр Одноворченко побажали добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання, та, повернушись восени за шкільні парти, мати про що розповісти друзям та вчителям.

Вчителям подякували за самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які вони віддають своїм вихованцям. Побажали нових успіхів, життєвих сил і натхнення.

На свята без подарунків не ходять. Зважаючи на пристрасті, які вирували навколо еко-квесту, та на ту роботу, яку зробили учні і вчителі Іршанського і Добринського НВК в рамках цього заходу, селищний голова ініціював свій приз учасникам еко-квесту – сертифікат на 100 тис.грн., який вручив Іршанському НВК,  та сертифікат на 25 тис.грн.  - учасникам Добринського НВК.

А ще селищною радою започатковано нову традицію: заохочувати юних, талановитих і старанних учнів…

Отже, за вагомий внесок у покращення рейтингових показників Іршанської громади у галузі освіти, активну життєву позицію вручено Грамоти, нагрудні знаки «Відзнака селищного голови» та грошові премії учням Іршанського НВК:

  • Виговській Вероніці, учениці 9-А класу; 
  • Тушинській Ірині, учениці 11-Б класу;
  • Ілюченко Дарині, учениці 11-Б класу;
  • Фещенко Андрію, учню 11-Б класу.

Колектив Іршанської селищної ради приєднується до всіх привітань і ще раз вітає всіх зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь