A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

День захисту дітей

Дата: 04.06.2019 13:07
Кількість переглядів: 2124

Фото без опису

Ось і пролунали 31 травня останні дзвоники в закладах загальної освіти громади, відбулось свято випускного балу в Іршанській школі мистецтв. Проте на цьому свята не закінчились. 1 червня – Міжнародний день захисту дітей – святкували чи не в кожному містечку, селищі чи селі України. Аби продовжити це свято дитинства, а також початок довгоочікуваних літніх канікул, в нашій громаді його відзначили 3 червня на площі біля Палацу культури і спорту в смт Іршанськ.

В заходах прийняли участь близько 300 дітей нашої громади. Програмою святкувань були передбачені: невеличкий концертний блок, який підготували учні школи мистецтв та Центру естетичного виховання; спортивні змагання; конкурс малюнку на асфальті; на сцені діти мали змогу прийняти участь у конкурсі «Міняю вірш на кульку»; майстер-класи з паперопластики та виготовлення м’яких іграшок. Святкові заходи були ініційовані Іршанською селищною радою за підтримки Іршанського НВК «Гімназія-ДНЗ», Іршанської школи мистецтв, Центру естетичного виховання, ДЮСШ «Іршанськ» та ФСК «Іршанськ». Ведучий свята Володимир Кайдалов вміло координував це дійство, створював для дітей дружню та теплу атмосферу. Приємним сюрпризом та окрасою святкування став флеш-моб, організований під фінал свята Іршанським НВК та вихованцями літнього табору. Посмішки та приємне здивування було на обличчях перехожих та гостей свята від цього дійства, адже в мить площа ожила завдяки дитячим долонькам та танцювальним ритмам.

Всі активні учасники конкурсів та змагань отримали подарунки та заохочувальні призи.

В фойє Палацу культури і спорту було організовано виставку робіт учнів відділення образотворчого мистецтва Іршанської школи мистецтв (керівник Жендицька Тетяна), яку всі бажаючі і зараз мають змогу відвідати. Виставка робіт вихованців Центру естетичного виховання проходила в приміщенні початкової школи Іршанського НВК. Працівники Іршанської  селищної бібліотеки не лишилися осторонь свята і підготували пізнавально-розважальні заходи: літературний вояж «Веселі пригоди у країні Читландії» та літературне свято «Хай щастю дитини не буде кінця».

Колектив Іршанської селищної ради бажає всім дітям, аби цей світ – СВІТ ДИТИНСТВА -   був таким, де збуваються всі їх мрії, бажання, забаганки. Цей період життя минає швидко, але він найвеселіший, найбезтурботніший, найцікавіший. Це пора незабутніх моментів, щирості й радості.

І в наших силах, силах дорослих, зробити все можливе, і навіть більше, аби ця мить щасливого дитинства для кожної дитини була тим острівцем в душі, куди приємно повертатись, а спогади про нього викликають посмішку на обличчі навіть у скрутні моменти життя.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь