A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Зустріч зі Шведською делегацією, яка виконувала місію в рамках Моніторингу проекту «Покращення якості надання адміністративних послуг для населення»

Дата: 28.06.2019 23:10
Кількість переглядів: 618

21 червня 2019 року відбулася зустріч за участі заступника селищного голови Олександра Одноворченка та начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Вікторії Будніцької з Шведською делегацією, яка виконувала місію в рамках Моніторингу проекту «Покращення якості надання адміністративних послуг для населення». Делегація у складі Рудді Ваеса (керівника проекту), Антонію Кастро (експерт з моніторингу і оцінки), Ольги Романюк (експерт з питань ґендерної рівності), Станіслава Оленченко (член моніторингового проекту) провела зустріч з керівництвом Іршанської селищної ради

Члени делегації звернулися до Іршанської селищної ради та до відділу «ЦНАП» за отриманням інформації по впровадженню позитивного досвіду надання адміністративних послуг на території громади з метою його поширення серед  інших територіальних громад по всій території України.

Під час зустрічі  відбулось обговорення питань: процес створення відділу, перелік послуг, які надаються відділом, графік роботи, гендерна рівність (рівні права жінок та чоловіків), партнерство та співпраця з органами Державної міграційної служби, Держгеокадастру, Управління праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду та в цілому результату роботи відділу «ЦНАП» з моменту відкриття.

В рамках даної зустрічі делегація відвідала відділ «Центр надання адміністративних послуг». Начальник відділу «ЦНАП» Вікторія Будніцька провела екскурсію залами відділу, розповіла про роботу із запитувачами послуг, відповіла на запитання.

Робоча  зустріч завершилась обговоренням проекту «Покращення якості надання адміністративних послуг для населення», головною метою якого є  розробка системи внутрішнього та зовнішнього моніторингу діяльності ЦНАПів, яку в майбутньому може використовувати керівництво ЦНАПу, а також зовнішні урядові агенції (органи місцевого самоврядування та Міністерство економічного розвитку і торгівлі).

Делегація подякувала Іршанській селищній раді та відділу «ЦНАП» за надання кваліфікованих роз’яснень, їх вразили кількість адміністративних послуг, які надаються в відділі, та комплексне надання послуг.

Моніторингова група поширюватиме позитивний досвід ЦНАПам, які стали на шлях створення ЦНАПів та вдосконалюють роботу виконавчих органів влади в громадах України.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь