A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Озеро. Продовження

Дата: 19.08.2019 16:45
Кількість переглядів: 1260

Фото без описуНагадаємо, в квітні цього року селищною радою було встановлено три альтанки на прибережній зоні озера для створення комфортної відпочинкової зони жителів та гостей нашої громади.

Наразі, озеро з прибережною зоною може похизуватись вже шістьма альтанками та додатковими урнами для сміття, розчищеною та розширеною пляжною зоною.

Завдяки тісній співпраці Іршанської селищної ради та Пулинського лісництва, 16 серпня були встановлені додатково ще 3 альтанки. Велика вдячність особисто Юрію Петровичу Сороці.

Кропітку та надзвичайно важливу роботу виконало ТОВ «Межиріченський ГЗК», яке миттєво  відгукнулось  на пропозицію очищення прибережної зони озера, протягом двох місяців надавало спеціальну екскаваторну та бульдозерну техніку для очищення берега від заростей камишів. Вдячні підприємству та його керівнику Дмитру Петровичу Голіку за виготовлення та встановлення на озері додаткових урн для сміття. Напевне, спонукали до цього ті гори сміття, які залишають люди після «змістовного відпочинку» на березі озера…Фото без опису

Ці роботи не можливо було б здійснити без сприяння філії «ІГЗК» АТ «ОГХК» та директора філії Віктора Анатолійовича Сівченка, який знаходив можливість і виділяв трал для доставки спецтехніки на прибережну зону селищного озера.

Маємо велику надію, що ці кроки будуть сприяти зміні поведінкової кальки для деяких верств населення. І як би банально це не звучало, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

 

Іршанська селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь