A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

20 вересня в Іршанську відбувся обласний фестиваль дитячої творчості «Райдуга-2019»

Дата: 23.09.2019 14:31
Кількість переглядів: 724

   Фото без описуСтавлення до дітей — міра духовної гідності людини, а тим паче до тих дітей, хто нашої уваги, турботи та чуйності потребують більше за інших.

   Готуючись до фестивалю «РАЙДУГА-2019», команда організаторів (філія «ІГЗК» АТ «ОГХК», Іршанська селищна рада, Департамент праці, соціальної та сімейної політики  Житомирської ОДА, ГО «І-Актив») ставили собі за мету перш за все зробити це свято таким, аби учасники фестивалю згадували його з посмішкою на обличчі та добрими відчуттями.

   Цьогоріч свято відбулось 20 вересня, в ньому взяло участь 257 дітей з різних куточків нашої області, а також гостями і учасниками фестивалю були діти з міста Вільногірськ.

   Іршанська селищна рада  активно долучилася до підготовки та проведення «Райдуги». Були залучені працівники виконавчого комітету Іршанської селищної ради, учні, педагоги освітніх та мистецьких закладів.  Вихованці та викладачі Центру естетичного виховання працювали на майданчиках з розвиваючими іграми та показували майстер-класи, учні та педагоги Іршанської школи мистецтв готували відкриття урочистої частини, організували майданчик «Караоке» та обслуговували пункт видачі подарунків. Педагоги та учні Іршанського НВК «Гімназії-ДНЗ» взяли  участь у святі, як активна команда волонтерів, які докладали зусиль, щоб перебування учасників фестивалю було зручним та комфортним. Учні НВК організували живий куточок «Домашній улюбленець»

   На святі панувала неймовірна атмосфера у глядацькій залі, яка вщент була заповнена, більшість з глядачів були учні НВК. Кожен виступ сприймався  бурхливими оваціями та вигуками, адже артисти, діти з обмеженими можливостями, дарували глядачам неймовірно гарні та чуттєві номери, а деякі з них викликали сльози. За сприяння Іршанської селищної ради, справжнім подарунком для всієї дітвори, була вистава Житомирського академічного обласного театру ляльок.

   Всі учасники залишали фестиваль з подарунками, гарним настроєм, позитивними емоціями та з надією зустрічатися ще і ще.

   Оргкомітет, волонтери , всі небайдужі та чуйні люди, які зробили це свято, бажають  учасникам фестивалю «РАЙДУГА-2019»  радості, добра, щирих посмішок друзів та близьких людей, хай кожен їх день буде сповнений радістю та теплом, любов’ю та вірою в те, що все задумане ними втілиться в життя. І так буде, бо ми всі в них віримо.

   І нехай всім нам, дорослим і поважним людям, вистачить мудрості та сил, щоб зробити дитинство цих  дітей щасливим та все їх життя – повноцінним і гідним.

   До зустрічі на сімнадцятому фестивалі «Райдуга-2020».

Фото Голяченка О.С. та волонтерів свята 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь