A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Відбулась зустріч з народним депутатом

Дата: 24.10.2019 11:11
Кількість переглядів: 1774

Фото без опису

Вчора відбулась робоча зустріч селищного голови Анатолія Рака з народним депутатом України по 66 виборчому округу Тетяною Грищенко. Основною метою зустрічі в Іршанську було обговорення проблемних питань, вирішення яких є нагальним для нашої громади. Наголосили на особливій важливості реалізації проекту "Реконструкція (теплова санація) корпусу дитячого садочку «Білочка»", який подавався протягом 2017-2019 років до обласної конкурсної комісії, але нажаль ігнорувався і не мав підтримки.

Заручились підтримкою і сприянням народного депутата в Державному фонді охорони навколишнього природного середовища щодо реалізації проекту по реконструкції очисних споруд каналізації в смт Іршанськ.

Ще одним важливим питанням для громади є капітальний ремонт автомобільної дороги Нова Борова - Йосипівка – Губенкове (км 3+400 – км 10+300), яке також було обговорено на робочій зустрічі.

Тетяна Грищенко взяла до уваги і ігнорування певними державними структурами норм Бюджетного кодексу України. Ці структури забороняють місцевим радам переспрямовувати залишки коштів від втрат земель сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва з спеціального фонду до загального фонду відповідного бюджету.

Але, окрім проблемних питань, нашій громаді є чим похизуватись. Народний депутат високо оцінила роботу ЦНАПу, який облаштовано за сучасними європейськими стандартами. Шкодує, що не змогла приїхати на відкриття скейт-парку в смт Іршанськ, але радіє за молодь селища, яка має таку гарну і розвинену спортивну інфраструктуру в громаді.

Маємо надію, що ця зустріч буде мати продовження та вагомі результати від співпраці для розвитку і процвітання нашої громади!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь