A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Про відповідальне ставлення до енергоресурсів

Дата: 27.11.2019 15:26
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

З жахом та стурбованим поглядом у майбутнє жителі Іршанська очікували початку опалювального сезону та платіжок за споживання тепла. Це - історія громади, історія наших жителів.

В 2011 році селищний голова Анатолій Рак та депутатський корпус прийняли стратегічно значуще рішення про перехід на індивідуальну систему опалення помешкань жителів громади. Тепер кожен власник сам приймає рішення про температурні показники у власній оселі, враховуючі в тому числі і фінансові можливості. Жителі громади не є заручниками чиїхось боргів, а самі несуть відповідальність за власні рішення або бездіяльність.

Проведені роботи по автономізації джерел опалення комунальних установ та закладів дали значне поліпшення температурного режиму у школах, садочках тощо.

Сьогодні відпала потреба у централізованому теплопостачанні, за виключенням гуртожитку по вул. Садова, 24 в смт Іршанськ. З передачею робітничого гуртожитка до комунальної власності на бюджет громади були автоматично покладені фінансові обтяження з підготовки та проведення опалювального сезону. Мало хто із жителів гуртожитку усвідомлює, що для підготовки газової котельні до початку опалювального сезону в цьому році з місцевого бюджету було виділено понад 155 тис.грн. Вказані кошти були спрямовані КП «ІКП» на проведення всіх необхідних повірок вузлів та агрегатів, котлів тощо.

Нині у всьому світі приділяється велика увага питанням економного використання енергоресурсів через різке збільшення витрат на їх видобування і виробництво, а також високу вартість на ринку. Тож маємо з відповідальністю ставитися до енергоресурсів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь