Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Добринський НВК підвів підсумки року, що минає

Дата: 28.12.2019 11:46
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

Підсумовуючи 2019 рік, що минає, хочеться згадати усіх партнерів та спонсорів, які були з нами і сприяли у розвитку матеріально-технічної бази нашого закладу.

Висловлюємо слова подяки: 

директору ПП КИДУНУ Юрію Петровичу - за придбання для НВК інтернет-модему; 

керівнику  ТОВ «ДІАБАЗ» АНАНЬЄВУ Миколі Валеряновичу - за благодійний подарунок у вигляді персонального комп’ютера (ноутбука) для вчителя 1-го класу НУШ; 

власнику  ТОВ «НАСА ГРАНІТ» РОЗУМЕНКУ Андрію Павловичу за надання благодійної допомоги у вигляді спортивних м’ячів;

директору  ТОВ «БЛОК» ОСТРОВСЬКОМУ Олексію за надання благодійної допомоги у вигляді банеру для оформлення святкових заходів у закладі; 

директору ТОВ «УКРАЇНА КАПІТАЛ» НІКОЛАЙЧУКУ Олександру Олександровичу за фінансову допомогу на придбання навчальної літератури.

Щиро вдячні керівникові ТОВ "Межиріченський ГЗК"  ГОЛІКУ Дмитру Петровичу за допомогу  в організованому підвозі учнів і вчителів до НВК, 

директору ТОВ «ВАЛКИ-ІЛЬМЕНІТ» БОНДАРЮ Івану Костянтиновичу за допомогу у проведенні ремонтних робіт підлоги шкільного коридору,

директору філії «ІГЗК» АТ «ОГХК» СІВЧЕНКУ Віктору Анатолійовичу за підведення водогону до харчоблоку та допомогу у благоустрої території закладу.

Окрема подяка за співпрацю голові Іршанської селищної ради РАКУ Анатолію Борисовичу, заступнику селищного голови ОДНОВОРЧЕНКУ Олександру Вікторовичу та депутатам Іршанської селищної ради ЗІНЕВИЧ Аліні Дмитрівні та МИХАЙЛЕНКО Наталії Олександрівні.

 

В Добринському НВК стало доброю традицією дарувати всім дітям на Новорічні свята безкоштовні солодкі подарунки. Зустрічаючи 2020 рік, крім святкового настрою та веселощів, кожна дитина НВК отримала безкоштовний подарунок з торбинки Діда Мороза. А сталося це завдяки участі небайдужих людей, місцевих підприємців, що придбали для дітей Добринського НВК солодощі.

Ми щиро дякуємо директору ТОВ «УКРАЇНА КАПІТАЛ» Ніколайчуку Олександру Олександровичу, фінансовому директору ТОВ "БЛОК" Артющику Олександру Сергійовичу, власнику ТОВ «НАСА ГРАНІТ» Розуменку Андрію Павловичу, директору філії «ІГЗК» АТ «ОГХК» Сівченку Віктору Анатолійовичу, депутату Хорошівської районної ради - директору ТОВ «ВАЛКИ-ІЛЬМЕНІТ» Бондарю Івану Костянтиновичу.

 

Від імені працівників, школярів та батьків учнів Добринського НВК щиро вітаю усіх Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік 2020 буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі. Хай збудуться всі заповітні мрії, корисними справами наповнюється життя і кожен день дарує радість і наснагу у нелегкій праці!

Директор Добринського НВК

Л.В. Шевчук



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь