A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Здійснено капремонти санвузлів в Іршанському НВК

Дата: 11.01.2020 08:48
Кількість переглядів: 1499

Фото без опису

За більш як 50 років експлуатації приміщень Іршанського НВК обладнання санвузлів в приміщеннях не поновлювалося та не здійснювався їх капітальний ремонт. У шкільних туалетах проводився лише так званий косметичний ремонт. Такий стан шкільних санвузлів був наслідком недостатнього фінансування закладів освіти через фінансово-економічні негаразди по всій країні протягом не Фото без описуодного десятиліття і став причиною неналежних санітарно-гігієнічних умов перебування учнів у школі та негативно впливав на здоров’я дітей.

Фото без опису

З метою вирішення проблемного питання в опорному закладі освіти Іршанської громади в 2018 році розпочато І етап по облаштуванню санвузлів. Проведено капітальний ремонт всіх туалетів в початковій школі, зроблено капремонт туалетів на І поверсі в приміщенні старшої школи, де встановлені індивідуальні кабінки та забезпечено подачу гарячої води.

 

Іршанською селищною радою протягом 2019 року було проведено комплекс заходів по залученню коштів різних бюджетів для продовження розпочатих робіт  в опорному закладі. У ході реалізації ІІ етапу робіт здійснено капітальний ремонт туалетів ІІ і ІІІ поверхів старшої школи, чим створено належні санітарно-гігієнічні умови для дітей. Фото без описуПовністю було демонтоване застаріле обладнання, згідно сучасних державних будівельних норм здійснено ремонти внутрішніх приміщень санвузлів, замінено в нихФото без опису вікна та двері, встановлено індивідуальні кабінки, сантехніка та бойлери для нагрівання води. Загальна сума коштів, яка була спрямована на здійснення цих робіт в 2019 році, складає 800 тис. грн.

 

Висловлюємо вдячність депутату Житомирської обласної ради Олександру Яковчуку за постійну і суттєву допомогу у спрямуванні коштів обласного бюджету для потреб нашої громади.

 

Запевняємо, що роботи по створенню гідних і комфортних умов в освітніх закладах громади і надалі залишаються пріоритетним напрямком діяльності селищної ради на 2020 рік.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь