A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Ми – за спорт, активний відпочинок та здорове дозвілля!

Дата: 21.01.2020 11:23
Кількість переглядів: 2280

Фото без описуІршанська селищна рада послідовно та наполегливо проводить роботи по покращенню матеріально-технічної бази існуючих спортивних споруд та будівництву нових.Фото без опису

На території опорного закладу Іршанського НВК «Гімназі-ДНЗ» в 2018 році облаштовано майданчик з сучасними вуличними тренажерами, в 2019 році за ініціативи молоді громади побудовано та урочисто відкрито молодіжний скейт-парк, проведено капітальний ремонт спортивної зали в початковій школі.

З метою створення належних умов для занять фізичною культурою і спортом проведено капітальний ремонт спортивної зали в приміщенні гімназії Іршанського НВК. На реалізацію зазначеного проекту виділено майже 1,5 млн. грн.Фото без опису

Підрядною організацією виконано роботи згідно проектно-кошторисної документації, а саме: зФото без описуроблено капітальний ремонт покрівлі спортзалу;  замінено двірні та віконні блоки на металопластикові; проведено повну заміну  підлоги (дерев’яний брус); виконано внутрішнє опорядження залу (пофарбовано стелі, стіни, встановлено нові дерев’яні решітки для маскування радіаторів, змонтовано сучасне освітлення спортзалу); облаштовано нову систему вентиляції; замінено Фото без описуелектричне обладнання (електричні щити та електрично-провідникова мережа); встановлено нове спортивне спорядження (баскетбольні щитки, кільця); художньо оздоблено стіни залу. Окрім цього, повністю Фото без описувідремонтовано роздягальні для учнів та підсобне приміщення для інвентарю.

Спортивний зал радо відкриває двері для усіх активних людей, які із задоволенням займаються спортом та агітують за здоровий спосіб життя. З цієї нагоди селищний голова Анатолій Рак та весь колектив селищної ради вітає учнів та педагогів з гарною подією в житті школи та громади.

Шановні батьки, наголошуємо на тому, що в наших силах допомогти нашим дітям відволіктись від гаджетів та інших шкідливих звичок, і почати більш активно та з користю для здоров’я відпочивати від шкільних занять. Належні умови для цього в нашій громаді створено. Вибір лише за кожним із нас!

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь