A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Розпочато роботи по створенню Молодіжного центру

Дата: 24.02.2020 11:26
Кількість переглядів: 1275

Психологи зазначають, що брак безпосереднього спілкування молоді спричиняє поглиблення «депресивного» настрою серед молодого покоління, що призводить до зростання рівня злочинності.

Часто-густо в розмовах з молодими людьми нашої громади чуємо про те, що вони не мають єдиного простору для проведення зустрічей, обговорення спільних тем, обміну культурними та інноваційними ідеями.

Анатолій Рак, зважаючи на потреби сучасної молоді, прийняв важливе та виважене рішення щодо створення в громаді молодіжного центру.

Спочатку було визначено місце – приміщення біля їдальні корпусу гімназії Іршанського НВК. Дане приміщення було побудовано у 1993 році,  жодного дня не використовувалось та функціонувало лише як складське приміщення. А тому потребує негайної «реанімації» для втілення в життя ідеї створення молодіжного центру.

Наступним етапом, за ініціативи селищного голови, було прийнято відповідне рішення черговою сесією Іршанської селищної ради, замовлено та виготовлено проєктно-кошторисну документацію, а в грудні 2019 року виділено кошти на здійснення капітального ремонту частини приміщення Іршанського НВК «Гімназія – ДНЗ» під молодіжний центр.

Роботи з капітального ремонту приміщень розпочато в лютому 2020 року.

Реалізація проєкту дасть можливість вирішити ряд важливих і актуальних питань. По-перше, в громаді буде створено молодіжний центр як єдиний простір для організації культурних, мистецьких, концертних та просвітницьких заходів для молоді. По-друге, комунальний заклад позашкільної освіти «Центр естетичного виховання», де навчаються діти громади, матиме змогу розмістити свої гуртки в сучасних і комфортних кімнатах, що також передбачено проєктною документацією (наразі Центр орендує приміщення початкової школи).

Впевнені, що створення молодіжного центру сприятиме  розвитку та реалізації творчих, інноваційних і креативних ідей та проєктів нашої активної, здібної та творчої молоді громади, проведенню змістовного дозвілля дітей та молоді, в тому числі з обмеженими фізичними можливостями, ефективному поєднанню освіти, просвітництва і культури.

На фото - стан приміщень до початку ремонтних робіт.



Коментарі:

Анатолий
2020-02-24 18:08:49

Гарна идея! Вси проблеми нашои молоди повязани з нерациональним проведенням дозвилля.

Анонім
2020-02-24 14:20:40

Це круто! Але на мою думку, школі так невистачає актового залу((( всі заходи проходять на коридорах або в столові яка до речі в ганебному стані......

Анастасія
2020-02-24 14:17:25

Чудова ідея! В попередньому коментарі чомусь знак ,,клас,, вийшов знаками питання )))

Анастасія
2020-02-24 14:13:24

Супер????

Марина
2020-02-24 13:26:11

Дуже гарна ідея!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь