A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Нова класна кімната чекає на юних господарів

Дата: 28.02.2020 11:18
Кількість переглядів: 1123

1961 року було збудовано та введено в експлуатацію приміщення Іршанської середньої школи (нині корпус початкової школи Іршанського НВК «Гімназія-ДНЗ»), розраховане на 400 учнів. На той час тут почали працювати 14 учителів та навчатись 216 учнів.

За вкрай складної ситуації щодо забезпечення житловою площею, в тому числі і педагогів, керівництво школи спільно з Іршанським ГЗК (на той час саме він був балансоутримувачем закладу) на І поверсі школи облаштували відомчу квартиру для вчителів з окремим входом.

З 70-80-х років, коли почалось інтенсивне будівництво в селищі багатоповерхових будинків, коли було побудовано другий корпус школи (зараз це корпус гімназії Іршанського НВК «Гімназія-ДНЗ»), потреба в цьому приміщенні відпала. І з того часу воно не використовувалось, з часом - занепало без проведення поточних ремонтів.

Зважаючи на об’єктивні обставини, вимоги часу та потреби Нової української школи у вільних площах для нового освітнього простору, керівництвом селищної ради спільно з відділом освіти, охорони здоров’я та соціально-культурної сфери було прийняте стратегічне рішення щодо реанімації вищезгаданого приміщення з метою забезпечення початкової школи додатковою класною кімнатою.

Протягом 2019 року проведено капітальний ремонт приміщення. Сьогодні учні та педагоги мають світлий, просторий та якісно облаштований клас. В ході проведення ремонтних робіт зроблено чимало: демонтовано перегородки, облаштовано стіни та стелю, повністю замінено вікна, двері (на енергозберігаючі), замінено підлогу, облаштовано нову мережу електропостачання, теплопостачання, встановлено нові радіатори, сучасне та енергоефективне світлодіодне освітлення.

Такий клас має стати орієнтиром для створення таких умов і у інших класних кімнатах опорного навчального закладу.

Маємо намір поступово забезпечувати учнів опорного закладу громади належними умовами для якісного і комфортного навчання.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь