A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Про результати чергового засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 03.03.2020 15:12
Кількість переглядів: 1120

Фото без опису

28 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Іршанської селищної ради.

Порядок денний містив 16 питань.

Зокрема, членами виконавчого комітету:

  • Продовжено дозволи юридичним та фізичним особам-підприємцям, що здійснюють господарську діяльність в сфері торгівлі на території громади, на розміщення об’єктів торгівлі та встановлення режимів роботи. Заступник селищного голови Олександр Одноворченко наголосив на тому, щоб посилити контроль над несанкціонованим підключенням підприємців до мережі вуличного освітлення селища або над зміною її конфігурації. Такі дії підпадають під адміністративну відповідальність. Згідно правил благоустрою підприємці зобов’язані власним коштом забезпечувати освітлення прилеглих територій до будівель та споруд, де провадять свою господарську діяльність.
  • Прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги мешканцям громади (26 осіб) для лікування на загальну суму 24,4 тис. грн.
  • Надано дозволи на видалення зелених насаджень, що є аварійними, сухостійними та фаутними:
  • на території Іршанського НВК;
  • в районах по вул. Корольова, 1 та вул. Гулія, 7.
  • Розглянуто питання оренди комунального майна. Зокрема, затверджено за поданням головного лікаря Іршанського ЦПМСД розмір орендної плати приміщення амбулаторії для ФОП, який здійснюватиме діяльність у сфері медичних послуг (стоматологічних). Заслухали звіт директора КП «Іршанське комунальне підприємство» щодо умов оренди частини приміщення автостанції смт Іршанськ та рекомендували переглянути умови оренди та забезпечити вільний доступ громадян до громадської вбиральні.
  • Не погоджено встановлення додаткового маршруту шкільного автобуса (за поданням начальника відділу освіти, охорони здоров’я та соціально-культурної сфери) для підвозу вчителів Іршанського НВК, які проживають за межами Іршанської ОТГ, через відсутність правових підстав для фінансування даних витрат. Проте рекомендовано директору Іршанського НВК розглянути інші варіанти під’їзду педагогів, які проживають за межами громади.
  • Затверджено плани заходів щодо відзначення Дня Жінки – 8 Березня та Дня працівників житлово-комунального господарства. Зокрема, передбачено до Дня Жінки організацію святкових концертів 06.03.2020 – в смт Іршанськ, 07.03.2020 – в селі Добринь, а 13.03.2020 – урочисті заходи до Дня працівників ЖКГ.
  • Затверджено результати Конкурсу та логотип Іршанської об’єднаної територіальної громади.

Футбольним вболівальникам повідомляємо, що в питанні Різне члени виконавчого комітету розглянули пропозицію члена виконавчого комітету Миколи Заглади про вирішення питання відновлення трансляції оператором кабельного телебачення ПП «Екран» каналів Футбол-1 та Футбол-2. Прийнято рішення про звернення до керівництва  ПП «Екран» з рекомендацією відновити трансляцію вказаних каналів.

Відповідні рішення прийнято та буде оприлюднено згідно чинного законодавства на сайті в розділі РІШЕННЯ СЕСІЙ ТА ВИКОНКОМУ.


Коментарі:

Анонім
2020-03-04 12:40:03

І це вся робота?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь