A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Громада на захисті від коронавірусу

Дата: 31.03.2020 16:36
Кількість переглядів: 1186

Фото без описуЗ метою запровадження протиепідемічних заходів на території громади та забезпечення медичних установ, покликаних на боротьбу з інфекційною загрозою, всім необхідним, Іршанська селищна рада вживає заходи по упередженню та недопущенню поширення хвороби.

Зокрема, рішенням депутатського корпусу виділено 107,4 тис. грн для потреб районного медичного закладу КНП «Хорошівська ЦРЛ» в дезінфікуючих засобах, засобах індивідуального захисту, швидких тестах на коронавірус та для забезпечення інсуліном хворих.

Надано фінансовий ресурс для КНП «ЦПМСД» Іршанської селищної ради (Іршанської амбулаторії) на дезінфікуючі розчини, засоби індивідуального захисту лікарів та медичного персоналу.

Закуповуються дезрозчини для проведення карантинних заходів на території громади спільно з Іршанським комунальним підприємством.

Окрім цього, в громаді організовано і підвіз фельдшерів та водіїв бригади екстреної медичної допомоги смт Іршанськ з інших населених пунктів (Нова Борова, Рижани, Старий Бобрик). Для оперативного прийняття рішень сімейними лікарями, селищною радою передано до Іршанського ЦПМСД службовий автомобіль.

Також започатковано співпрацю селищної ради з промисловими підприємствами громади для спільної і консолідованої боротьби з вірусною небезпекою, допомоги громадянам, які є найбільші вразливими верствами населення – пенсіонерам, малозабезпеченим, сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах.

І вже сьогодні громада отримала від ТОВ «МЕЖИРІЧЕНСЬКИЙ ГЗК» дезінфікуючі засоби та першу партію марлевих пов’язок (200 шт.) для індивідуального захисту громадян.

Іршанська селищна рада висловлює щиру вдячність директору ТОВ «МЕЖИРІЧЕНСЬКИЙ ГЗК» Дмитру Голіку за невідкладну і своєчасну допомогу в подоланні нагальних потреб у боротьбі та запобіганні поширенню коронавірусної інфекції в нашій громаді. Керівництво цього підприємства завжди швидко реагує на прохання про допомогу у розв'язанні соціально значимих завдань громади. Тож вдячні за співпрацю, за свідому і небайдужу позицію і як керівника підприємства, і як громадянина.

Впевнені, що спільними зусиллями, проявляючи небайдужість, взаємодопомогу та повагу один до одного, зберігаючи спокій та здоровий глузд, ми впораємось з усіма труднощами, а хвороби оминуть нас стороною. Будьте здорові!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь