A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Розпочато поновлення селищного озера водою!!!

Дата: 14.04.2020 16:21
Кількість переглядів: 946

Фото без описуАномально тепла цьогорічна зима, практично відсутність опадів у вигляді снігу і, як наслідок, відсутність весняного водопілля та ряд інших об’єктивних причин призвели до того, що озеро в селищі Іршанськ обміліло до критичних меж.

Громадська організація «Ікра», яка двічі зариблювала водойму протягом 2019-2020 років, та мешканці селища неодноразово звертались на адресу Іршанської селищної ради щодо вирішення питання наповнення селищного озера водою.

В квітні минулого року Іршанською селищною радою спільно з ТОВ «Межиріченський ГЗК», лісгоспом та філією «ІГЗК» АТ «ОГХК» було здійснено санітарну очистку прибережної смуги озера, облаштування відпочинкових зон навколо неї з встановленням альтанок (6 шт.), урн для сміття. Після закінчення карантинних заходів заплановані роботи по укладанню пішохідних доріжок та освітленню території навколо озера.

Аби зусилля виявились не марними, Анатолій Рак звернувся до керівництва філії «ІГЗК» АТ «ОГХК» з пропозицією наповнення водою селищного озера, що дасть змогу продовжувати роботи з благоустрою та подальшого облаштування зони відпочинку мешканців громади.

Від 13 квітня розпочато поновлення селищного озера водою.

Селищна рада висловлює Фото без описувдячність підприємству і особисто директору філії Віктору Сівченку за швидке реагування, розуміння проблеми та потреб мешканців селища.

Маємо надію і сподівання, що до літнього сезону ця відпочинкова зона буде готова і стане найулюбленішим місцем активного і комфортного дозвілля та відпочинку, а можливо, і візитівкою нашої громади.

А зараз, аби мінімізувати негативні наслідки карантинних заходів та пришвидшити їх закінчення, зберігаємо спокій, миємо руки та залишаємось вдома!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь