A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Дайджест подій в громаді за тиждень

Дата: 27.04.2020 13:40
Кількість переглядів: 1119

Фото без описуЧим жила громада протягом тижня. Дайджест подій

 

 

 

 

 


З 23 квітня поновлено роботи з модернізації вуличного освітлення в селищі.

Фото без опису


24 квітня працівниками селищної ради демонтовані дерева, повалені в районі вул. Гагаріна (біля відділення «Райффайзен банк АВАЛЬ») під час сильних поривів вітру минулого тижня.


В суботуФото без опису 25 квітні було завершено роботи з капітального ремонту тротуарних доріжок вздовж вул. Лесі Українки та облаштувано пішохідну доріжку між житловими будинками № 3а - № 5 по вул. Корольова (біля спортивного майданчика). На черзі - роботи з комплексного ремонту покриття тротуару по вул. Шевченка.

 

 

 

 

Фото без опису


Також звертаємо увагу всіх мешканців громади на необхідності виконання правил пожежної безпеки, особливо в пожежонебезпечний період. Як відома, в селищі Іршанськ вранці 25 квітня сталась пожежа в лісосмузі вздовж високовольтної лінії електромереж за межами гаражного кооперативу «Південний». На місце пожежі прибули працівники пожежної та лісової охорони. Було встановлено, що займання сталося внаслідок підпалювання сухої трави. Вогнем було охоплено майже 1 га лісових насаджень (трава, чагарники, дерева).

Фото без описуФото без описуНагадуємо, що нещодавно внесено зміни до законодавства, якими істотно підвищено розміри штрафів за забруднення атмосферного повітря, знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу, порушення вимог пожежної безпеки в лісах та самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків. Попереджаємо: особи, що здійснюють підпалювання (навмисно чи ненавмисно) в межах лісових смуг, паркових та інших територій, нестимуть сувору адміністративну і кримінальну відповідальність.


Сьогодні вкотре отримали від ТОВ «МЕЖИРІЧЕНСЬКИЙ ГЗК» допомогу для боротьби з розповсюдженням вірусних хвороб у вигляді одноразових масок (4 тис шт).

Фото без описуФото без опису


Триває капітальний ремонт приміщення Іршанського НВК під молодіжний центр та роботи по облаштуванню скверу пам’яті і слави Героїв-учасників АТО та ООС (розпочато укладання тротуарної плитки).


І наостанок, дякуємо всім мешканцям громади за свідоме і відповідальне ставлення до карантинних обмежень. Нагадуємо, що загальнонаціональний карантин продовжено до 11 травня 2020 року.



Коментарі:

Діана Лубковська
2020-04-27 15:36:19

Дуже гарна справа - ремонт доріжок по вулиці Лесі Українки біля будинків №№ 4, 6. Але вони були не такі аварійні, як доріжки з протилежного боку, біля будинків №№ 1, 3, 5 ! Чи буде і на нашому боці вулиці свято?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь