A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Іршанське комунальне підприємство повідомляє про модель договірних відносин на виконання комунальних послуг. Роз'яснення особливостей житлової реформи

Дата: 30.04.2020 11:46
Кількість переглядів: 691

ОГОЛОШЕННЯ

 

КП «Іршанське комунальне підприємство» (виконавець житлово-комунальних послуг) повідомляє:

 

І. З 1 травня 2020 року завершується перехідний період запровадження житлової реформи відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги». Співвласники багатоквартирних будинків не прийняли рішення про модель організації договірних відносин з виконавцем комунальних послуг на водопостачання, водовідведення та поводження з побутовими відходами (згідно Закону України «Про житлово-комунальні послуги»), тому Іршанське КП з кожним співвласником багатоквартирного будинку (надалі - ББ) має намір укладати індивідуальний договір на водопостачання, водовідведення та  поводження з ПВ.

 

ІІ. Індивідуальні договори на ЖКП будуть укладатися не пізніш як протягом п’яти місяців з дня завершення заходів щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), передбачених карантином, встановленим Кабінетом Міністрів України.

 

Співвласники багатоквартирних будинків незалежно від обраної ними форми управління багатоквартирним будинком зобов’язані прийняти рішення про модель організації договірних відносин з виконавцями комунальних послуг (крім послуг з постачання електричної енергії та природного газу) щодо кожного виду комунальної послуги згідно з частиною першою статті 14 цього Закону, а виконавці комунальних послуг - укласти із такими співвласниками договори про надання відповідних комунальних послуг відповідно до обраної співвласниками моделі організації договірних відносин (частина 4 Розділу VI ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 09 листопада 2017 року № 2189-VIII згідно із змінами, внесеними Законами № 2454-VIII від 07.06.2018, № 540-IX від 30.03.2020).

 

ІІІ. Іршанське КП додатково повідомляє, що з 22.05.2020 року продовжується термін дії договорів на управління багатоквартирними будинками Іршанським КП (згідно ст.11 Закону України №417 «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»), так як  співвласники ББ не прийняли рішення про зміну форми правління (не створили ОСББ, не обрали управителя самостійно).

 

За посиланням: Детальна інформація щодо особливостей завершення перехідного періоду запровадження житлової реформи

 

Адміністрація КП


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь