A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Дайджест новин в громаді

Дата: 27.05.2020 10:21
Кількість переглядів: 1259

Фото без описуІршанська селищна рада інформує про виконання планових робіт по затвердженим об’єктам та надає оперативну інформацію щодо чергових планів розвитку інфраструктури громади.

            Не дивлячись на певні проблеми, викликані причинно-наслідковими зв’язками карантинних обмежень для громади, що проявилися у наповненні місцевого бюджету та організації робіт на інфраструктурних об’єктах, громада продовжує поступово виконувати роботи на стратегічно важливих та соціально значимих об’єктах громади.

СКВЕР ПАМ’ЯТІ

Завершено перший етап розбудови скверу пам’яті:

  • демонтовано старі та зруйновані бетонні плити (частина з них, які придатні для подальшої експлуатації, буде  вистелена на території громади);
  • проведено підготовчі роботи по підготовці дорожніх подушок, встелена плитка на центральній алеї, біля пам’ятнику героям небесної сотні.

Подальші роботи тривають, облаштовуються тротуарні доріжки в дитячому секторі скверу.Фото без опису

МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР

Продовжуються роботи по капітальному ремонту приміщення під «Молодіжний центр»:

  • облаштовано підвісну стелю;
  • встановлено металопластикові двері;
  • підключено мережі до водопостачання та водовідведення;
  • проведено роботи по облаштуванню нової електромережі в кабінетах та коридорах;
  • пофарбовано стіни;
  • тривають роботи по встеленню плитки тощо.

В ході робіт виникла непередбачувана ситуація - протікла стеля приміщення - і треба було приймати швидке та правильне управлінське рішення. Після проведених консультацій з фахівцями дах було перекрито. Роботи тривали в суботу та неділю.

Щира подяка фахівцям за оперативне виконання робіт. Роботи на об’єкті тривають.

ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКА (ТРОТУАР)

Враховуючи багаточисленні звернення жителів селища та дослухавшись висновків фахівців про критичний стан тротуарних доріжок по вулиці Шевченка, Анатолій Рак зробив ряд необхідних управлінських кроків: виготовлено проектно-кошторисну документацію та проведено її експертизу фахівцями, отримано експертний висновок на відповідність документації будівельним вимогам та ціновим показникам на ринку послуг держави.

На вулиці Шевченка розпочато роботи по капітальному ремонту тротуарних доріжок.

З метою упередження запитань та дослухавшись до побажань жителів селища, інформуємо, що згідно проекту ширина тротуарних доріжок по вулиці Шевченка становитиме 180 см. Роботи тривають.

 

Звертаємося до жителів та гостей адміністративного центру Іршанської громади!

Будьте уважними та обачними в секторах проведення робіт!

Закликаємо пішоходів та водіїв бути взаємоввічливими!

 

Іршанська селищна рада перепрошує за певні тимчасові незручності та обмеження, що виникатимуть у ході проведення ремонтних робіт.

Фото без опису

 

ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКА (ДОРОГА)

Проведено тендерну процедуру та визначено переможця робіт по об’єкту «Капітальний ремонт вулиці Шевченка». Уся вулиця Шевченка буде відремонтована та встелена новим шаром асфальту. За тісної та плідної співпраці Анатолія Рака з губернатором області Віталієм Бунечком в громаді буде ще один сучасний інфраструктурний об’єкт – вулиця Шевченка.

ДОРОГА ЄМИЛІВКА-ДОБРИНЬ

Проведено тендерну процедуру та визначено переможця робіт по об’єкту «Капітальний ремонт дороги Хорошів – Йосипівка - Губенкове» (дорога Ємилівка – Добринь). Ділянка дороги буде відремонтована та встелена шаром асфальту.

На протязі десятка років цю дорогу не хотіли бачити ні в державі, ні в області, ні в Хорошівському районі. Дорожнє покриття підтримувалося технічними засобами підприємств філії «ІГЗК» АТ «ОГХК», ТОВ «МГЗК», ТОВ «Валки-Ільменіт» і завдяки добрій волі та розумінню керівників цих підприємств: Сівченку В.А., Голіку Д.П., Бондару І.К.  

Реалізація даного проекта стала можливою завдяки співпраці Анатолія Рака з губернатором області, вагомій аргументації щодо стратегічної важливості капітального ремонту дороги Ємилівка –Добринь для розвитку громади та створення належної дорожньої інфраструктури в ній.

ДИТЯЧИЙ САДОК «БІЛОЧКА»

Проведено тендер, визначено переможця та розпочато підготовчі заходи по капітальному ремонту дитячого садочку «Білочка».

Ці роботи є конче необхідними для створення комфортних умов для наших наймолодших жителів, майбутнього Іршанської громади – дошкільнят. Проведення капітального ремонту надзвичайно важлива справа. Звичайно, виникатимуть певні незручності для дітей та їх батьків з відвідуванням дошкільного закладу, але життя та здоров’я дітей є найважливішим. Розроблятимуться заходи по наданню послуг з дошкільної освіти у відповідності до можливостей установи і потреб жителів громади на період проведення ремонтних робіт. Тому просимо поставитись до цього з розумінням.

 

І цей об’єкт став прикладом тісної співпраці між владою громади в особі селищного голови та вертикалі Президента України в особі губернатора Житомирської області.

Про подальший розвиток подій в громаді та виконувані роботи інформуватимемо вас в наступних випусках.

Бережіть себе і будьте здорові!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь