A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Вітання з нагоди закінчення навчального року 2019-2020

Дата: 29.05.2020 10:09
Кількість переглядів: 790

Цьогоріч всесвітня пандемія коронавірусу змусила весь світ здійснити переоцінку життєвих цінностей. Мабуть немає жодної людини, яка б не вийшла із своєї зони комфорту. Хтось через це став панікувати, хтось навпаки мобілізував свої внутрішні резерви.

Але найбільші випробування на міцність припали на освітянську сферу.

Онлайн уроки для учнів, віртуальні освітні ресурси, платформи та месенджери для спілкування – це малий перелік нових термінів та взагалі нових  форм організації навчального процесу, що інколи шокувало і учнів, і вчителів, і батьків.

Проте ви впорались, а головне - всі живі і здорові. А складнощі в житті корисні, бо допомагають цінувати те, на що інколи не звертаєш уваги і сприймаєш як належне, допомагають адекватно оцінити свої можливості, виправляти недоліки та ставити перед собою нові цілі та завдання.

 

Прикро, що цьогорічним випускникам та їх батькам і вчителям не стояти на святі останнього дзвоника, не святкувати випускний бал, в шокових умовах проходити вступну кампанію. Якщо від того буде легше – сама погода допомагає всім нам легше впоратись з цією прикрістюlaugh Але впевнені, що у вас ще буде багато приводів для святкувань, радощів і веселощів, і ви зможете надолужити те, чого були позбавлені у випускному році.

Бажаємо вам, випускники, з успіхом здати ЗНО, вступити до тих навчальних закладів, про які мрієте, знайти власну життєву стежину і легко та красиво йти по ній в житті. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

 

Решті школярів бажаємо гарної літньої погоди, добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання, та, повернушись восени за шкільні парти, мати про що розповісти друзям та вчителям.

 

Дякуємо вчителям за організацію навчального процесу в умовах карантину. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення працювати в нових реаліях освітнього процесу.

Анатолій Рак

та колектив Іршанської селищної ради

Відеороліки підготовлені та надані

Іршанським та Добринським навчально-виховними комплексами


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь