A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Обдарованість – це дар чи натхненна праця над собою?

Дата: 29.05.2020 13:45
Кількість переглядів: 1409

Генії не падають з неба – вони повинні

мати можливість утворитися і розвинутися.

(А.Бабель)

 

Здібні талановиті люди у будь-якому суспільстві є його «локомотивом». Саме їхніми інтелектуальними зусиллями забезпечується прогрес, плодами якого користуються всі. Природні здібності людини можна порівняти із глибокою криницею, у якій на різній глибині лежать різні здібності: одні вище, ближче до поверхні, вони легше виявляються, інші – глибше або зовсім глибоко. Щоб вони виявилися, необхідні як зовнішні сприятливі умові, так і чимало зусиль самої людини.

В Іршанському НВК «Гімназія – ДНЗ» навчається здібна, цілеспрямована, трудолюбива юнка Руслана Новачок. Дівчина неодноразовий переможець ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських предметних олімпіад з математики, англійської мови. У цьому році закінчує Західноукраїнську заочну математичну школу при Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка.

Руслана впродовж шести років навчалася в Іршанській школі мистецтв по класу «Гітара». Із семи років є членом танцювального колективу «Дивоцвіт», у складі якого підкорювала сцени Києва, Бердичева, Житомира та інших міст України. У 2018 році Руслана була учасницею танцювального фестивалю «Зоряний бриз», який проходив у Болгарії, а в 2019 році – «ProFest» та «Golden Fieece» в Грузії.

Учениця відповідальна, комунікабельна, користується авторитетом серед однокласників. У вільний час любить читати детективи, романи, фантастику. Обожнює прогулянки з друзями та затишні вечори у колі сім?ї.

На кожному кроці ми бачимо спалахи дитячих талантів, вправних і впевнених, боязких і сором’язливих. Тож будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть. І на українському мистецькому олімпі кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше.

 

 

Валентина Субіна,

заступник директора Іршанського НВК «Гімназія – ДНЗ»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь