A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Влада Россол: «Музика – частина мене»

Дата: 29.05.2020 13:52
Кількість переглядів: 1508

     Ніколи не забуду той день, коли до нашої  школи мистецтв привели маленьку дівчинку Владу, яка дуже любила співати. Співала на уроці хору, співала після нього і дорогою додому. Вже через рік я набралася сміливості й випустила її наФото без опису велику сцену з дуже складною піснею, яку вона блискуче виконала та вразила глядачів. Потім вона на кілька років виїхала з батьками до іншого міста, де продовжила  займатися музикою, а після повернення до Іршанська здобула 3 місце у конкурсі «Великодні дзвони», брала участь у багатьох концертах, конкурсах, фестивалях. Цьогоріч Влада завершує навчання у школі мистецтв. Ми маємо надію, що всі її найбільші досягнення попереду.

  «Музика зі мною із самого дитинства. Пам'ятаю, як шестирічною я співала пісні Ваєнги і Йолки - всі були вражені моїм голосом, хоч я і не витягувала деякі ноти. У вісім років мене записали до музичної школи у фортепіанний клас Галини Францівни Обшти.

   Звичайно, я вивчала всі музичні дисципліни і хор (клас Зорини Володимирівни Каменських), де мені поставили голос і вперше познайомили з поняттями «спів» і «вокал». Фото без описуЧас ішов, а моя любов до співу все більшала. Сольною  вокалісткою я стала тоді, коли вперше виступила у Палаці культури «Титан» із піснею «Намалюй».

   У 10 років я переїхала до міста Дніпро. Там я почала професійно займатися вокалом, брала участь у багатьох конкурсах і взагалі дізналася багато нового про різні техніки вокалу. Повернувшись до рідного селища, я, звісно, продовжила співати і ставала лауреатом та здобувала призові місця на багатьох вокальних конкурсах. Зараз я не уявляю свого життя без музики, адже вона дійсно стала частиною мене» - поділилася Влада Россол.

   Бажаю тобі, Владо, щоб удача супроводжувала тебе як на творчому, так і на життєвому шляху. Я впевнена, ми ще не раз почуємо про твій талант та успіхи.

 

Заріна Каменських,

викладачка Іршанської школи мистецтв


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь