A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Про останні події в громаді

Дата: 20.08.2020 15:33
Кількість переглядів: 1096

Фото без описуПро роботи, що виконуються або вже виконані на об’єктах громади, читайте у вже традиційній добірці новин.

ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА

Дорогу в смт Іршанськ по вул. Шевченка відремонтовано. Останнім часом чуємо нарікання мешканців прилеглих будинків про шум та швидку їзду цією ділянкою дороги, особливо у вечірній та нічний час.

Доводимо до відома: питання встановлення обмежувачів швидкості ("лежачих поліцейських") на дорозі по вул. Шевченка в смт Іршанськ буде розглянуте Іршанською селищною радою після оформлення акту виконаних робіт з капітального ремонту дороги та офіційного введення її в експлуатацію.

По факту порушень ПДР та правил громадського порядку закликаємо мешканців громади звертатись до Поліції за безкоштовним номером телефону 102!

 

На фінішному етапі і роботи по асфальтуванню дороги Ємилівка-Добринь, облаштуванню тротуарів та нанесенню дорожньої розмітки.

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ

Триває вступна кампанія - 2020. До 22 серпня 2020 року абітурієнти ще можуть обрати спеціальність по своєму бажанню, хисту та результатам ЗНО і подавати електронні заяви на вступ у навчальні заклади.

Фото без опису

7 серпня 2020 року випускники Іршанського НВК отримали атестати про закінчення школи.

Прикро, що в непередбачуваних і інколи стресових ситуаціях їм доводилось закінчувати навчання в школі, проходити ЗНО та поринати у вступну кампанію, та ще й без традиційних святкувань отримувати свої атестати про здобуття базової середньої освіти.

Бажаємо нашим випускникам 2020 року гідно пройти ці випробування та з посмішкою згадувати це при зустрічі за рік!

ЇДАЛЬНЯ ІРШАНСЬКОГО НВК «ГІМНАЗІЯ-ДНЗ»

Незабаром мають розпочатись ремонтні роботи в їдальні корпусу гімназії Іршанського НВК, який, нагадаємо, став учасником пілотного проекту «Якісне харчування – щаслива дитина – здорова нація». За процедурою відкритих торгів 21.08.2020 має бути остаточно визначено переможця торгів (підрядну організацію, яка буде виконувати ремонтні роботи на об’єкті).

 

МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТРФото без опису

Завершено роботи з капітального ремонту приміщення Іршанського НВК під молодіжний центр. Наступним етапом – облаштування центру необхідними меблями, комп’ютерною технікою та обладнанням (приблизний план дизайну ТУТ), визначення юридичного статусу центру, планування його діяльності та напрямків роботи.

 

ДИТЯЧИЙ САДОК «БІЛОЧКА»

 

Завершено роботи по зовнішньому утепленню та фарбуванню фасаду будівлі дитячого садочку «Білочка». В самому приміщенні  завершено роботи з заміни електромережі та демонтажні роботи в санвузлах.

Укладено договір на капітальний ремонт ігрових майданчиків дитячого садка «Білочка», яким передбачено улаштування та монтаж нових ігрових та спортивних майданчиків на території дитячого садочка.

КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Тривають роботи з реконструкції самопливного існуючого колектора очищених стоків Ø400 мм від очисних споруд КП «ІКП» в річку Ірша. Нагадаємо, Іршанською селищною радою надано фінансову допомогу КП «ІКП» для коригування проектно-кошторисної документації та отримання експертного висновку за всіма напрямками робочого проекту реконструкції, та співфінансовано виконання самих робіт на об’єкті реконструкції спільно з обласним фондом охорони навколишнього природного середовища.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020

Порядок розгляду звернення виборця щодо зміни виборчої адреси, затверджений постановою Центральної виборчої комісії від 18 травня 2020 року №88, зробив можливою зміну виборчої адреси безвідносно до реєстрації місця проживання. Детальну інформацію знайдете за посиланням: https://irshanska-gromada.gov.ua/news/1597820537/

СВЯТА

22 серпня святкуватимемо День Державного Прапора України, а 24 серпня – 29-у річницю Незалежності України. Перейшовши позначку “29”, ми наближаємося до ювілейної дати - 30-річчя Незалежної України. Нехай же цей рік стане знаковим для всієї країни, для нашої громади і всіх людей. Це чудова нагода створювати об’єкти інфраструктури і публічні простори, парки, сквери, музеї, театри, розпочинати соціальні та мистецькі проекти й започатковувати різноманітні ініціативи, направлені на спільне благо. Не даремно цьогорічні свята проходитимуть під гаслом: «Розвиток країни – відповідальність кожного».

Зі святами Вас, шановні мешканці громади. Ми різні, але єдині! Україна – це ми!

 

Разом з вами чекаємо лише гарних новин.

Бережіть себе і будьте здорові!



Коментарі:

Богданов С. О.
2020-08-20 18:51:47

За дорогу велика подяка ! Вулиця має дуже солідний вигляд. Всім важко , але селище живе і відновлюється. Так тримати!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь