A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

1 Вересня стало початком нового етапу не лише для школярів

Дата: 02.09.2020 15:03
Кількість переглядів: 885

З 1 вересня призначено нових керівників комунального закладу «Центр естетичного виховання» Іршанської селищної ради та комунального підприємства «Іршанське комунальне підприємство».

В результаті відбору кандидатів на посаду директора Центру естетичного виховання контракт укладено з Каменських Зориною Володимирівною, яка праФото без описуцювала керівником вокального гуртка в Центрі і педагогом в Іршанській школі мистецтв. Селищний голова Анатолій Рак привітав її з початком трудової діяльності на керівній посаді та побажав успіхів всьому колективу у розвитку закладу, втілення нових креативних ідей та створення максимально комфортних умов для творчості, пошуку і розвитку талантів та здібностей вихованців закладу.

І якщо Зорину Каменських колективу представляти не було потреби, то керівника Іршанського комунального підприємства було офіційно представлено селищним головою всьому колективу підприємства, який зібрався в сесійній залі Іршанської селищної ради.

Мазуренка Сергія Станіславовича призначено з 01.09.2020 року в.о.директора комунального підприємства «Іршанське комунальне підприємство». Конкурсний відбір кандидаФото без описутів на цю посаду відбувався в 2 етапи, в результаті чого саме Сергій Мазуренко обійняв цю посаду. Селищний голова окреслив під час зустрічі з колективом першочергові завдання, які стоять перед керівником та підприємством; запевнив у підтримці з боку селищної ради, в тому числі і фінансовій; побажав наснаги, оптимізму та націленості на позитивний результат і розвиток підприємства.

 



Коментарі:

Федорук Ганна Зенонівна
2020-09-03 09:28:17

Зариночко,вітаю! Натхнення і удачі.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь