A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

У Центра естетичного виховання - нове приміщення

Дата: 02.09.2020 15:11
Кількість переглядів: 863

1 вересня гостинно відчинив двері Молодіжний центр, у якому розмістилися гуртки Центру естетичного виховання. Завдячуючи голові селищної ради Анатолію Раку, його заступнику Олександру Одноворченку та начальнику ВООЗтаСКС Наталі Закревській, що особисто контролювали цей проект, із закинутої недобудови виросло приміщення із сучасним ремонтом, світлими, просторими кімнатами, є навіть концертна зала, у якій розташувалося фортепіано.Фото без опису

Наш центр функціонує багато років, його колишні вихованці вже приводять своїх дітей, що свідчить про довіру до наших чудових викладачів, але весь цей час він тіснився в орендованих класах, концертні заходи і репетиції проводилися у коридорі початкової школи.

Гурток малювання веде професійний художник Михайло Стефура, роботи якого виставляються у нас і за кордоном, діти регулярно приймають участь у конкурсах і теж показують успішні результати.

Театральним мистецтвом займається "душа" нашого колективу - Жуковець Наталя Іванівна,  яка, як сонце, згуртувала навколо себе  талановитих, обдарованих дітей, що приймають участь у всіх театральних постановках.

Засновниця центру - Шульга Лідія Миколаївна - веде гурток паперопластики, де дитячі руки творять справжні шедеври, що вражають навіть нас, дорослих.

Також у Центрі функціонують фортепіанний і вокальний гуртки - маленькі артисти із задоволенням  приймають участь у селищних концертних заходах і достойно показують себе на рівні із досвідченими виконавцями.

Основне завдання позашкільної освіти – це розвиток творчих здібностей дітей. Кожна дитина – це творча індивідуальність, яка потребує особливого підходу.

В нашій громаді все робиться для того, щоб створити сприятливі умови для творчого, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку особистості, виявити і підтримати юні таланти та обдарування, організувати змістовне дозвілля дітей, удосконалити виховну роботу та розбудувати систему позашкільної освіти.

Щоб позашкільне життя було захоплюючим і цікавим, планується робота різноманітних  гуртків, основною метою яких є пробудження естетичного смаку, розвиток художніх потреб особистості та заохочення до мистецької творчості.

Тож побажаємо успіхів і натхнення маленьким і дорослим творцям краси.

 

Колектив Центру естетичного виховання


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь