A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Профілактичні рейди "УРОК"

Дата: 09.09.2020 09:15
Кількість переглядів: 434

За дорученням  селищного голови Анатолія Рака, з метою захисту сімей, що перебувають Фото без описув складних життєвих обставинах, в умовах боротьби з наслідками розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 та в рамках Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», здійснено  рейд для залучення таких дітей шкільного віку до навчання, забезпечення їх шкільним приладдям та засобами індивідуального захисту.  

Спільно з відділом у справах дітей та соціального захисту населення, Центром соціальних послуг та інспектором ювенальної превенції Хорошівського ВП відвідані сім’ї по Іршанській громаді в (с. Добринь - 3 сім’ї, смт Іршанськ - 4 сім’ї).

Сім’ям з складними життєвими обставинами  вручені засоби особистої гігієни. З батьками та дітьми проведена роз’яснювальна бесіда щодо безпечної поведінки під час навчання та відпочинку, наголошено на дотриманні правил дорожнього руху та карантинних рекомендацій.

Кожна сім’я отримала пам'ятки, в яких надано роз’яснення щодо правил поведінки під час карантину та про вжиття належних заходів безпеки для профілактики коронавірусної інфекції.

Для попередження випадків невідвідування дітьми занять без поважних причин, виявлення дітей шкільного віку, які не охоплені навчанням,  такі профілактичні рейди триватимуть і надалі. Впродовж усього навчального року вживатимуться заходи для того, щоб усі діти були охоплені навчанням і здобули загальну середню освіту, як того вимагає чинне законодавство.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь