A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

З ДНЕМ БАТЬКА!

Дата: 21.09.2020 08:17
Кількість переглядів: 350

       Фото без опису

Всенародний  День Батька святкують в Україні у третю неділю вересня. Цього року свято припало на неділю 20 вересня. Мета та суть свята підкреслюють важливість ролі батька і сім’ї в цілому.

Всенародний День Батька в незалежній Україні ще порівняно молоде свято, що отримало путівку в життя 18 вересня 2009 року. Ініціаторами цього свята виступили МГО «Міжнародний Центр Батьківства» та Всеукраїнський громадський комітет з підтримки сім’ї та відповідального батьківства за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. Під час прес-конференції, що проводилася ініціаторами Всенародного Дня Батька в Україні 18 вересня 2009 року в УНІАН, було оголошено, що кожну третю неділю першого осіннього місяця (вересня) стає датою, коли українське суспільство виказує своє особливе шанування цим загальнолюдським сімейним і державним цінностям. 8 травня 2019 року Кабінет Міністрів України схвалив Указ Президента і 18 травня Президентом він був підписаний.

Вся українська спільнота неухильно прагне до моделі доброго і турботливого батька. Навіть не дивлячись на те, що сьогодні на батьків іноді покладено основне матеріальне забезпечення родини, не можна, щоб це йшло в розріз розвитку та збереження здорових стосунків в рідній сім’ї. Так закладено Богом споконвіку, що батько є відповідальним не тільки за забезпечення родини, але і збереження життя дитини, її виховання і духовну настанову. Звичайно ж, це відбувається в тісному партнерстві з мамою, яка також бере активну участь у всіх цих процесах, але навіть для неї її чоловік і батько дітей зазвичай є опорою і підтримкою, яку може забезпечити тільки його любов і турбота .

Бажаємо вам, батьки, чистого й мирного неба, яскравого сонця, міцного здоров'я і великих успіхів! Нехай всі, кого любите, завжди будуть поруч! Хай не зраджують друзі, а вороги цураються! Просто живіть і не втомлюйтесь ділитися батьківською мудрістю, силою і стійкістю!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь