A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

З Днем вчителя!

Дата: 02.10.2020 08:15
Кількість переглядів: 479

Фото без описуДорогі освітяни - вчителі, викладачі, педагоги дошкільної та позашкільної освіти, ветерани педагогічної праці!

Прийміть найтепліші вітання з вашим професійним святом!

День вчителя давно став знаком всенародної шани та вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує наших дітей на їх життєвому шляху, допомагає пізнати себе та життя, завжди надасть мудру пораду та порадіє за успіхи своїх вихованців.

Професія вчителя, як і будь-яка інша професія, має ряд мінусів, проте найголовніший бонус педагогічної праці, який може здолати всі мінуси - це вдячність учнів. Якщо вчитель працює за покликанням, щиро любить і поважає дітей, є для них другом і наставником, то і вони відповідатимуть взаємністю. По закінченню школи вони все життя пам`ятатимуть улюбленого вчителя, вважаючи його частиною самого безтурботного і щасливого періоду їх життя. І, мабуть, це головний аргумент в питанні вибору професії вчителя, а згодом, і основний показник діяльності вчителя.

Тож нехай ваша нелегка, але така важлива справа, цінується, шанується і справедливо винагороджується. Нехай ті знання, з яких формується повноцінний розумовий багаж людини, міцно засвоюються вашими здібними, талановитими та неординарними учнями. Нехай ваше дозвілля складається не лише з перевірки зошитів та написання конспектів і програм, але й буде наповнене особистим, цікавим та  насиченим позитивом життям. Відмінного самопочуття і простого людського щастя!

Низький уклін тим, хто віддав системі освіти кращі роки свого життя і знаходиться на заслуженому відпочинку. Висловлюємо Вам величезну вдячність за ваш труд, мужність, самовідданість і талант.

Зі святом вас, дорогі вчителі!

Анатолій РАК

і колектив Іршанської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь