Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

ПРЕДСТАВНИКИ ІРШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ВІДЗНАКИ «ГОРДІСТЬ НАЦІЇ»!

Дата: 09.10.2020 22:29
Кількість переглядів: 1752

Фото без опису   2 жовтня 2020 року, за підтримки та участі представників Адміністрації Президента України, народних депутатів України, Кабінету Міністрів України, обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, міжнародних організацій та інших в Палаці урочистих подій при Верховній Раді відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Національного проєкту «Гордість нації».

  На урочистій церемонії відзнаки отримали кращі представники органів місцевого самоврядування, видатні політичні та громадські діячі, учасники АТО та ООС, керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, благодійники, митці. Проєкт був започаткований першим Президентом України Леонідом Кравчуком та покликаний втілити народну любов до незламних, сильних співвітчизників, в очах яких відображаються світлі образи патріотів, які надихають своїм прикладом інших на звершення та відкриття нових горизонтів і можливостей. Попри всі проблеми непростого часуце паростки добра, сили, вірності, незламності, які обєднують націю, бо саме єдність, любов і повага до ближніх найбільше потрібні суспільству.

   Приємно, що серед нагороджених троє представників Іршанської обєднаної територіальної громади:

  - Анатолій Рак – Іршанський селищний голова (2010-2020 рр.), магістр державного управління;

   - Микола Головач – генеральний директор Іршанського ГЗК (1995-2009 рр.), заслужений працівник промисловості України, кандидат технічних наук;

   - Анатолій Пантус – директор Іршанського НВК «Гімназія-ДНЗ» (1977-2011 рр.), заслужений вчитель України.

   За активну громадську позицію, вагомий внесок у забезпечення розвитку і процвітання держави, сумлінну працю, високий професіоналізм, незламний патріотизм, любов до України та створення її позитивного іміджу, представники Іршанської громади нагороджені Почесними грамотами від першого Президента України Леоніда Кравчука та Президента України (2005-2010 рр.) Віктора Ющенка, орденом «Гордість нації» та Книгою Пошани «Гордість нації».

   Нажаль, у звязку з карантинними обмеженнями, на урочистий захід було запрошено тільки Іршанського селищного голову, який згодом вручив почесні нагороди Анатолію Пантусу та Миколі Головачу на урочистих заходах Іршанської громади.

   Анатолій Рак після нагородження поділився своїми враженнями: «Ця нагорода є не моя особисто, а всієї нашої професійної команди апарату селищної ради, керівників і колективів комунальних підприємств та закладів, підприємств і підприємців, небайдужих і активних мешканців всієї громади».

   «Дякую усім за натхнення, підтримку та довіру, дякую за ініціативи та ідеї, за щоденну працю, - зазначив Анатолій Рак. – Разом ми створили потужну і самодостатню громаду за принципами реального самоврядування і європейської демократії, а це – міцна основа для швидких та прогресивних змін і модернізації нашої держави».

 

Євгеній Острижнюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь