A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Підвищення рівня соціально-побутових умов життєдіяльності мешканців Іршанської ОТГ

Дата: 22.10.2020 15:54
Кількість переглядів: 1298

   Питна вода - життєво необхідний продукт в щоденному раціоні людини. Останнім часом людство потерпає від нестачі питної води. Проблема постала у забезпеченні водою  в сільських населених пунктах Іршанської громади, а саме в с. Ємилівка, Добринь, Гута-Добринь, Губинкове.  Більшість колодязів у цій місцевості не глибокі, а місцями й зовсім пересохли. Тому найбільш оптимальним варіантом  стало будівництво  артезіанських свердловин для сільського питного водопостачання із доступом до води з нижніх підземних водоносних горизонтів. Якість води у таких горизонтах зазвичай повністю відповідає санітарним нормам і може використовуватися без додаткового очищення.

   Іршанською селищною радою  розпочато програму  - підвищення рівня соціально-побутових умов життєдіяльності мешканців Добринського старостівського округу та сталого забезпечення їх якісною питною водою. 20 жовтня 2020 року вже відбулося відкриття трьох  свердловин: дві в с. Ємилівка та одна в с. Добринь. Тепер мешканці зазначених сіл можуть отримати питну воду просто натиснувши кнопку біля облаштованої свердловини. Спорудження свердловин стало можливим завдяки співпраці Іршанської селищної ради з керівником ТОВ «Межиріченький ГЗК» Голіком Д.П. Щира подяка усім, хто докладає зусиль до гарних справ на благо жителів громади.     

   Іршанська селищна рада й надалі буде продовжувати будувати та облаштовувати свердловини в населених пунктах своєї громади для забезпечення мешканців якісною  питною водою у повному обсязі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь