A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Дата: 15.11.2020 08:00
Кількість переглядів: 485

Фото без описуСьогодні, 15 листопада, своє професійне свято відзначають працівники сільськогосподарського та  агропромислового комплексу.

Вчені вважають, що до 2050 року, щоб прогодувати все населення Землі, доведеться збільшити виробництво продуктів харчування на 70%. І людство в цьому виклику робить ставку на сільське господарство.

Сільське  господарство – чи не єдина галузь, яка має дуже давню історію, але при цьому залишається сучасною та інноваційною. Багато науковців та інженерів найрізноманітніших напрямків щодня працюють над створенням рішень для захисту врожаю та його збільшення: селекція посівного матеріалу, засоби захисту рослин, добрива, іригаційні системи, засоби контролю і моніторингу, високопродуктивна і потужна техніка та багато іншого.

І хоч арсенал цих засобів величезний, все одно вирішальну роль в цій вічній боротьбі за урожай грають ті, хто з року в рік – ризикує, пробує, засіває, чекає, доглядає, збирає та зберігає свій урожай.

Вітаємо всіх працівників сільського господарства - від найменших приватних фермерських господарств до великих корпорацій - та бажаємо, щоб ваша праця була вам в радість щодня! Ми знаємо, що за буденними турботами важко роздивитися всю велич справи, але те, що ви робите – дійсно цінно та заслуговує на повагу і вдячність!

Дякуємо за вашу працю, зичимо міцного здоров’я і сімейного затишку. Нехай природні катаклізми обходять вас, а врожаї радують щедрістю. Бажаємо вам прихильної долі, вагомих здобутків, оптимізму, невичерпної енергії та професійної удачі!

Зі святом!

Селищний голова Сергій Сахненко

 та колектив Іршанської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь