A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

ВІТАЄМО!

Дата: 07.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 419

Фото без описуДень місцевого самоврядування – професійне свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, членів виконавчого комітету та всієї громади, яка намагається всебічно допомагати й сприяти у вирішенні проблемних питань громади.

Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише лідера та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

Нині на порядку денному у нас з вами ще багато викликів і завдань, вирішення яких дасть можливість Іршанській громаді розвиватися стабільно і впевнено дивитися в майбутнє.

Висловлюю  вдячність депутатам селищної ради, працівникам Іршанської селищної ради, членам виконавчого комітету, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в становлення та розвиток нашої громади. Нехай їхній багатий досвід стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана вам, жителі громади, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, активну життєву позицію, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додають усім нам  сили та наснаги.

Щиро ваш

Сергій САХНЕНКО


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь