A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Інформує Хорошівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області

Дата: 15.12.2020 09:06
Кількість переглядів: 392

За 11 місяців 2020 року від підприємств, установ, організацій, незалежно від форми власності та господарювання, що перебувають на обліку в Хорошівському відділенні УВД ФССУ у Житомирській області, надійшло та зареєстровано 17 повідомлень про нещасні випадки, гострі професійні захворювання на виробництві, а саме:

  • 12.02.2020р. в    ТОВ   «ДП Рельполь-Альтера» з складальником електровимірювальних приладів;
  • 12.08.2020р. в філії «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» AT «Об’єднана гірничо-хімічна компанія” з сепараторником кар’єру;
  • 13.08.2020р. в    ТОВ   «Граніт-Холдинг» з водієм навантажувача (смертельний);
  • 28.08.2020р. в ПП «Рута» з фрезерувальником каменю (смертельний);
  • 23.11.2020р. в філії «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» AT «Об’єднана гірничо-хімічна компанія” з оператором котельні (смертельний);
  • за період з 17.04.2020 р. по 30.11.2020 р. зареєстровано 12 повідомлень про гостре професійне захворювання медичних працівників на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS- CoV-2.

Зазначимо, що у разі настання нещасного випадку на виробництві Фонд соціального страхування України фінансує застрахованим особам допомогу у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності; подальшу медичну реабілітацію; щомісячні страхові виплати в разі часткової або повної втрати працездатності; одноразову допомогу в разі стійкої втрати працездатності або смерті потерпілого та ін.

Потерпілі від нещасного випадку на виробництві мають право на лікування за рахунок Фонду в закладі охорони здоров’я, враховуючи оперативні втручання; забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення упродовж усього періоду до відновлення працездатності, санаторно-курортне лікування тощо. Також за рахунок Фонду фінансується надання медичного чи постійного стороннього догляду, витрати на додаткове харчування.

Звертаємо увагу керівників підприємств, організацій, установ, закладів (незалежно від форми власності) на необхідність проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, позапланових інструктажів з питань охорони праці у зв’язку з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19.

Пандемія та карантинні обмеження зумовлюють необхідність змін в інструкціях з охорони праці та доповнення їх певними правилами поведінки, зокрема, порядком дотримання особистої гігієни та застосування засобів захисту (медичних масок, респіраторів, рукавичок тощо).

Начальник                                                                                     О.В. Ющенко

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь