A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Відбулась нарада щодо стану утримання автомобільних шляхів на території громади

Дата: 17.12.2020 10:43
Кількість переглядів: 948

16 грудня о 10:00 в Іршанській селищній раді відбулась робоча нарада щодо стану утримання автомобільних шляхів на території громади за ініціативи селищного голови Сергія Сахненка.

В нараді взяли участь селищний голова, заступник селищного голови Галина Ширченко, заступник Подільського Міжрегіонального Управління Укртрансбезпеки Юрій Осіпов, старший інспектор УПП в Житомирській області Олександр Довбиш, староста сіл Добринь, Губенкове, Гута Добринь, Ємилівка Світлана Булига, депутати Іршанської селищної ради по округу №6 Віта Малашенко та Андрій Крученюк, поліцейські офіцери громади Ярослав Никитенко та Вадим Бендерський. Серед запрошених на нараду представників бізнесу та перевізників були присутні представники ТОВ «Камінець-Добринь», ФГ «Органік Систем К», ФОП Олішевський М.Д., ФОП Федчук Ю.Л., ТОВ «Декоративний камінь України», ПП «Тетяна», ТОВ «Віктор+Ко», ПП «Діабаз».

На Порядок денний були винесені питання:

  1. Про капітальний ремонт відрізку автомобільної дороги  С062104 «Нова Борова -Йосипівка- Губенкове» ( км 3+400 – 10+300)  від с.Ємилівка до с.Добринь в рамках Програми Президента України «Велике будівництво»; перспективи ремонтів, утримання та обслуговування автошляхів Іршанської територіальної громади.
  2. Про негативний вплив великовагового автотранспорту на технічний стан дорожнього покриття  автомобільних доріг громади.
  3. Шляхи вирішення та запобігання руйнуванню автошляхів на території Іршанської селищної ради та Житомирської області.

Під час свого виступу заступник Подільського Міжрегіонального Управління Укртрансбезпеки Юрій Осіпов ознайомив присутніх з нормами діючого законодавства стосовно безпеки руху, повідомив про великі розміри штрафних санкцій за перевантаження автомобільних грузів.

В ході обговорення та дискусій дійшли згоди щодо необхідності вивчення питання стосовно:

  • будівництва та облаштування великогабаритного комплекса на території громади або, як альтернативного варіанту, придбання пересувних автомобільних ваг;
  • можливості облаштування (будівництва) для важковагового транспорту альтернативної об’їзної дороги під тверде щебеневе покриття, яку можна було б за потреби підсипати та грейдерувати;
  • забезпечення необхідних умов, в тому числі фото-, відеофіксації правоохоронними органами, зокрема поліцейськими громади, для здійснення контролю за дорожнім рухом та дотриманням норм щодо транспортних перевезень.

Селищний голова подякував всім присутнім за участь у нараді та закликав дбайливо та по-господарськи ставитись до об’єктів інфраструктури громади.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь