A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Прилеглі 15 метрів - територія, яку має очищати від снігу та льоду кожен підприємець біля свого магазину чи підприємства.

Дата: 12.02.2021 10:54
Кількість переглядів: 1344

Прибирання снігу взимку, листя восени чи сміття цілорічно – це обов’язок осіб, визначених «Правилами благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях смт Іршанськ», затвердженими сесією Іршанської селищної ради 23.11.2011 року. Кожен повинен дбати про чистоту території, за яку відповідає.Фото без опису

Згідно вищезгаданих Правил прилегла територія – територія, яка межує з територією суб'єкта господарювання на відстані 15 м (по периметру) від огорожі, споруди або обмежена краєм проїзної частини вулиці чи дороги, включаючи прибардюрну частину.

Отже, за кожним підприємством чи власником торгової точки закріплена територія на відстані 15 метрів. Тож при сильних снігопадах і ожеледиці кожен суб’єкт благоустрою повинен прибирати, звільняти тротуари, сходи до будинків, установ, організацій від снігу, льоду та посипати їх піском. Своєчасно очищати дахи, водостічні труби, карнизи від льоду із забезпеченням заходів безпеки. Зауважимо, сніг потрібно прибирати негайно, з початком снігопаду, щоб запобігти утворенню накату.

За порушення Правил винні особи несуть відповідальність, передбачену Кодексом України про адміністративні правопорушення, Законом України «Про благоустрій населених пунктів», вищезгаданими Правилами з благоустрою  та іншими нормативно-правовими актами.

Давайте не забувати про співвідповідальність за своє майно і побут. Відповідальне та господарське ставлення до майна, будь то комунальне чи приватне, - запорука нашої успішності.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь