A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Як правильно заповнити заяву єМалятко

Дата: 16.04.2021 16:00
Кількість переглядів: 799

Як правильно заповнити заяву єМалятко? Зібрали корисні поради для батьків, які тільки планують замовити послугу онлайн на порталі Дія

  • Щоб заява була відправлена на розгляд, вам потрібно підписати її файловим електронним підписом. Переконайтеся, що отримали його, перед тим, як розпочати заповнення заяви. Де отримати підпис, читайте тут: https://bit.ly/3kSG27D
  • Обов’язково вкажіть у заяві ідентифікаційний код (РНОКПП) другого з батьків. Це допоможе уникнути помилки при підписанні заяви.
  • Якщо у вас ID-картка, у заяві обов'язково зазначте УНЗР. Це номер у форматі 12345678-00000. Знайти УНЗР можна у правій нижній частині ID-картки у графі «запис №».
  • Орган, що зареєстрував шлюб та орган, що видав паспорт потрібно вказати так, як зазначено у документах: повністю та без скорочень. Також уважно вказуйте дату реєстрації шлюбу та дату видачі паспорта.
  • По батькові дитини завжди утворюється від імені батька дитини.
  • Страховий стаж зараховується тому з батьків, хто буде отримувати допомогу при народженні. Картка, на яку виплачуватимуть допомогу, має бути відкрита на отримувача допомоги.
  • Вся інформація має бути внесена до заяви українською мовою.
  • Заява зберігається у розділі «Чернетки» допоки вона не буде підписана. Ви можете редагувати її та відкривати на інших пристроях.
  • Свідоцтво про народження може забрати тільки заявник, тобто той з батьків, від імені кого ви заповнили заяву. Якщо заява підписана обома батьками, забрати свідоцтво може або мама, або тато.
  • Якщо у вас уже є свідоцтво про народження дитини, ви не зможете отримати комплексну послугу. Послуга єМалятко надається тільки під час держреєстрації народження, а провести її двічі не можна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь