A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

15 травня – День Європи

Дата: 14.05.2021 16:37
Кількість переглядів: 423

Фото без опису    Щороку в третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Це свято є яскравим прикладом того, як успішна співпраця між державами може ґрунтуватися на принципах миру, єдності, сповідування спільних цінностей та інтересів. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи. Більш як тисячолітня історія України та події Революції Гідності чітко засвідчують наше прагнення жити у заможній, демократичній, правовій європейській державі.

Фото без описуЗнаходячись практично в центрі Європейського континенту, наша держава вже зробила рішучі кроки в напрямку вступу до європейської спільноти.

 Іршанська громада теж є проєвропейською та виявляє повагу до символіки Євросоюзу. Біля адміністративної будівлі селищної ради завжди майорять три прапори: прапор Іршанської громади, прапор України та прапор Євросоюзу. Ми разом маємо показати всьому світу, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире бажання українців. І цей вибір є вільним і усвідомленим!

      В рамках відзначення Дня Європи в Іршанській бібліотеці оформлено викладку літератури «Європейська класична література у ювілейних датах». Вихованці Іршанської школи мистецтв та Центру естетичного виховання створили художні роботи національно-патріотичного спрямування, де Україну показано, як європейську державу. Усі творчі роботи представлені на виставці в фойє селищної ради.

       

З Днем Європи!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь