Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Свято до Дня захисту дітей!

Дата: 02.06.2021 12:27
Кількість переглядів: 831

Фото без описуФото без опису

       Дитинство – безтурботний та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами, а у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади. Дитячий сміх, щирість і чистота роблять наш світ набагато кращим, тому не варто забувати, що кожен дорослий повинен з турботою і любов’ю ставитися до малюків.

       Свято до Дня захисту дітей для малих мешканців Іршанська було організовано 01 червня 2021 року за сприяння  Іршанської селищної ради.

   Заходи відбувались на майданчику біля Палацу культури і спорту «Титан».  Розпочались вони о 10 годині з концертної програми вихованців Іршанської школи мистецтв та Центру естетичного виховання. Майданчик був розділений на локації, де діти брали участь у конкурсах та майстер-класах.

        Працівниками ДЮСШ  було організовано та проведено спортивні змагання «Рух – це здорово». Свої художні роботи учасники свята залишили на асфальті, взявши участь у конкурсі малюнку на асфальті « Різнокольорова країна дитинства». Усі охочі долучились до майстер-класу з паперопластики, де залюбки виготовляли з паперу метеликів та квіти. Дуже популярною була локація, де проводився майстер-клас з користування поліцейськими спецзасобами та поліцейським автомобілем. Поліцейські офіцери дали можливість дітям відчути себе справжніми копами. Дітвора приміряла на себе броні жилети, шоломи та інше захисне спорядження, навчились користуватись світловою та звуковою сигналізацією та мали змогу посидіти за кермом новенького поліцейського автомобіля.

      Переможці конкурсів та учасники свята отримали заохочувальні призи,  та  солодкі гостинці. Дитячі розваги завершились загальним танцювальним флешмобом «Україна- вишиванка».

   Подарунком для усієї дітвори громади від селищної ради була вистава Житомирського академічного обласного театру ляльок під назвою: «Півтори жмені, або як ягнятко мандрувало», яка відбулась у глядацькій залі ПК і С о 14.00.

     Свято було веселим, малеча та юні учасники мали гарну нагоду розважитись, дорослі ще раз упевнились, яке прекрасне воно – ДИТИНСТВО!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь