A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко відкрив перше сучасне приймальне відділення у Новограді-Волинському. ФОТО

Дата: 03.06.2021 11:15
Кількість переглядів: 456

02 червня, у місті Новоград-Волинський голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко взяв участь у відкритті першого із семи сучасних приймальних відділень, які планується побудувати в області у рамках Програми Президента «Велике будівництво».

 

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, проєктом було передбачено реконструкцію приймального відділення у відділення екстреної медичної допомоги лікувального корпусу №2 КНП “Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання”.

 

Так, до існуючого корпусу лікарні прибудована спеціалізована приймальня для карет швидкої допомоги, а у самій будівлі проведено роботи з підвищення енергоефективності, оновлено внутрішнє оздоблення та придбано нове медичне обладнання. Зокрема встановлено сучасні комп’ютерний томограф та рентгенографічну систему, монітори пацієнта, обладнання для операційної та інше необхідне оснащення.

«Це відділення – успішна історія розвитку важливої для громад інфраструктури. Черговий приклад, як об’єднуючи зусилля, можна реалізувати такі важливі соціальні проєкти. Якісне та сучасне медичне обслуговування жителів області буде завжди для нас найвищим пріоритетом», — сказав Віталій Бунечко.

Голова Житомирської ОДА також додав, що однією з обов’язкових вимог до об’єктів, що реконструюються за програмою Президента, є забезпечення інклюзії – безперешкодного доступу для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

«Загалом до програми Президента на Житомирщині включено 7 приймальних відділень. По решті шести роботи також практично закінчені, очікуємо необхідні дозволи від ДАБІ та ДІЯРУ, щоб можна було відкрити їх для обслуговування пацієнтів», — зазначив Віталій Бунечко.

Опорна лікарня зможе обслуговувати близько 14 тисяч пацієнтів. У новому відділенні передбачено розподіл хворих відповідно до викликів, пов’язаних із пандемією COVID-19.

 

Нагадаємо, що у рамках Програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області продовжується розбудова соціальної інфраструктури. Так, триває активна стадія робіт із реконструкції приміщень обласної клінічної лікарні. Крім того, здійснюється реконструкція/будівництво ряду дошкільних закладів освіти, зокрема у Станишівській громаді, ДНЗ № 32 у Житомирі та у с.Слободище Бердичівського району.

 

Довідково. Загальна кошторисна вартість проєкту — 7900,007 тис. грн.

Площа за проєктом — 685,16 м.кв.

Генеральний підрядник — ТОВ «БВК Форвард плюс».

Рік початку будівництва — 2020.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь