A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

«Велике будівництво»: На Хмельниччині Володимир Зеленський оглянув реконструкцію ділянки дороги Житомир – Чернівці та мосту через річку Бужок

Дата: 04.06.2021 17:45
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

Під час робочої поїздки до Хмельницької області, Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реконструкції автодороги державного значення Н-03 Житомир – Чернівці.

 

Глава держави оглянув ділянку на автошляху від Старокостянтинова до Хмельницького, реконструкція якої здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво».

 

Як доповів Володимиру Зеленському міністр інфраструктури Олександр Кубраков, виконання робіт на цій ділянці розпочато в березні 2021 року. Вже проведено підготовчі роботи, встановлено водопропускну трубу та прокладається дренаж.

 

Загальна вартість проекту – 321,6 млн грн. Завершити реконструкцію автодороги планують до кінця поточного року за умови фінансування в повному обсязі.

 

«Тут уже всі процедури пройдені, підрядники визначені. Ділянка буде зроблена у цьому році», – сказав Олександр Кубраков.

 

Він також констатував, що цього року у Хмельницькій області будуть зроблені основні автодороги національного та міжнародного значення, що забезпечить проїзд до багатьох туристичних об’єктів.

 

Президент наголосив на важливості дотримання перевізниками габаритно-вагових норм на автошляхах, щоб перевантажені автомобілі не руйнували новозбудовані та відремонтовані магістралі.

 

За словами голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія, додатково до наявних в області п’яти автоматичних вагових комплексів буде встановлено ще три.

 

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко додав, що сьогодні в парламенті розглядається законопроект щодо впровадження автоматичного габаритно-вагового контролю на дорогах України. Він висловив сподівання, що після його ухвалення система запрацює вже за три місяці.

 

Під час ремонту ділянки дороги Н-03 запланована також реконструкція мосту через річку Бужок. Ремонтні роботи на цьому об’єкті розпочаті в березні. Вже встановлено опори мосту, триває влаштування залізобетонного ригеля. Завершити реконструкцію мосту також планують до кінця року.

 

Президента поінформували, що цьогоріч на Хмельниччині в межах програми «Велике будівництво» планується відремонтувати 207 км доріг, зокрема 41 км траси М-30 Стрий – Ізварине (включно з двома мостами) та 95 км автошляху Н-03 Житомир – Чернівці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь