A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Іршанської територіальної громади на 2022 - 2027 роки

Дата: 21.07.2021 16:33
Кількість переглядів: 1266

Фото без опису Фото без опису

            21 липня відбулося перше засідання робочої групи з розробки  Стратегії розвитку Іршанської територіальної громади на 2022 - 2027 роки під головуванням Іршанського селищного голови Сергія Сахненка.

          До складу робочої групи ввійшли жителі громади, які заповнили анкету та зареєструвалися на сайті селищної ради, голови громадських організацій, представники бізнесу, депутати, працівники селищної ради.

            Селищний голова та голова робочої групи Сергій Сахненко наголосив присутнім про необхідність розробки Стратегії розвитку Іршанської територіальної громади на 2022 - 2027 роки, як стратегічного плану та дорожньої карти громади, як концептуального документу, що містить бачення майбутнього.

            Робоча група ознайомилася з Державною стратегією розвитку на 2021 - 2027 роки, з Стратегією розвитку Житомирської області на період до 2027 року, до якої включені два проєкти Іршанської громади, а саме : «Створення платформи для промислового туризму під туристичним брендом «Іршанськ - Рекреація» та «Відродження пам’ятки культури промархітектурного зодчества Вітряк – Млин (с.Добринь)».

               Переглянули презентацію паспорту Іршанської територіальної громади та обговорили проблеми збору даних для оновлення паспорту громади для формування «Профілю громади». Обговорили питання щодо організації збору даних для проведення соціально-економічного опитування жителів та узгодили Анкети для жителів та підприємців громади, затвердили план роботи та терміни написання Стратегії. Вирішили створити на офіційному сайті Іршанської селищної ради розділ «Стратегія розвитку громади», де висвітлювати всю інформацію стосовно розробки Стратегії.

                Закликаємо всіх жителів громади не бути байдужими та стати активними учасниками розробки стратегічного планування, що забезпечить сталий розвиток громади для спільного та комфортного проживання.

           

Анкета для жителів громади: https://forms.gle/4H1PT56zSbdpeypv7

Анкета для підприємців громади: https://forms.gle/61anpKYYX22T13Xc8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь