A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

До кінця 2021 р. повноцінно працюватимуть 600 реконструйованих амбулаторій та 200 приймальних відділень у лікарнях

Дата: 02.08.2021 16:57
Кількість переглядів: 238

Про це повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко під час виступу на Форумі “Україна 30. Децентралізація”.

“Мета децентралізації – не просто створення громад, необхідно створити сучасні умови життя для кожного мешканця в кожній ОТГ нашої країни, тому вкрай важливо забезпечити розвиток медичної інфраструктури в маленьких селах і селищах, щоб у людей був доступ до якісних медичних послуг саме там, де вони проживають”, – підкреслив він.

Під час виступу на Форумі Кирило Тимошенко поінформував, що наразі в межах програми Президента України “Велике будівництво” 118 приймальних відділень – з запланованих 200 – вже реконструйовані й оснащені новим діагностичним обладнанням; ще 83 приймальних відділення – юридично вводяться в експлуатацію і найближчим часом, протягом 1-2 місяців розпочнуть свою роботу.

.

Крім того, з державного бюджету на побудову та реконструкцію й оснащення амбулаторій було виділено 4,5 млрд грн. 449 медичних амбулаторій вже повноцінно працюють, реконструкція 151 амбулаторії завершиться цього року.

.

Також Кирило Тимошенко анонсував запуск у 2022 році проєкту з реконструкції обласних лікарень у кожному обласному центрі в країні.

“Наше завдання – реконструювати усі відділення та корпуси усіх обласних лікарень: одну дитячу та одну дорослу лікарню в кожному обласному центрі”, – сказав він.

Наразі готується проєктно-кошторисна документація, будівництво розпочнеться наступного року. Орієнтовна вартість проєкту – 20 млрд грн із державного бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь