A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Велике будівництво на Житомирщині: Вже 3 серпня розпочнеться капітальний ремонт автодороги Андрушівка-Червоне-Закутинці, – голова Бердичівської РДА

Дата: 03.08.2021 11:49
Кількість переглядів: 203

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановано виконати капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060102 Андрушівка-Червоне-Закутинці км 24+543 – км 32+406.

 

Про це повідомила голова Бердичівської районної державної адміністрації Людмила Димидюк.

«Сьогодні виїхавши на місце, мала можливість познайомитися з представниками підрядної організації, яка виграла тендер на проведення робіт. Це приватне підприємство «Автомагістраль». Можу сказати, що з підрядником нам пощастило, оскільки особисто знайома з роботою підприємства, яке має необхідну техніку, досвід та кваліфікованих спеціалістів. Тож впевнена, що капітальний ремонт даної ділянки дороги буде виконано якісно, та у встановлені терміни згідно з календарним планом», – повідомила голова РДА.

Усі роботи планується завершити за два роки. Наразі проводиться планування узбіччя, а дорожня техніка почне працювати вже з 03 серпня.

 

Людмила Димидюк додала, що особисто контролює хід та якість виконання робіт у рамках президентської програми «Велике будівництво», усвідомлюючи важливе значення реалізації цих об’єктів для громади.

 

Нагадаємо, що після капітального ремонту плавальний басейн у Бердичеві зможе приймати пів тисячі відвідувачів на день.

 

У рамках програми Президента “Велике будівництво” на Житомирщині триває розбудова транспортної інфраструктури, зокрема автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Так, капітальний ремонт даної дороги на км 41+483 – 46+483 перебуває в активній фазі. Також у Коростенському районі розпочато ремонт зазначеного автошляху на км 50+483 – км 71+990.

 

Довідково. Замовник робіт – Житомирська обласна державна адміністрація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь