A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Завершилися зустрічі з жителями сільських населених пунктів громади стосовно написання Стратегії розвитку Іршанської територіальної громади на 2022 - 2027 роки

Дата: 18.08.2021 16:53
Кількість переглядів: 404

              Фото без опису

          До складу Іршанської територіальної громади входить 14 населених пунктів, з яких 13 – сільські. 18 серпня 2021 року завершилися зустрічі з жителями сільських населених пунктів громади стосовно написання Стратегії  розвитку Іршанської територіальної громади на 2022 - 2027 роки .

       Відбулися зустрічі керівництва громади , членів робочої групи з жителями сіл : Ємилівка, Гута – Добринь, Добринь, Губенкове.

       Як і на попередніх зустрічах, мешканці сіл озвучували проблеми, які необхідно вирішувати , вносили пропозиції , своє бачення стосовно розвитку нашої громади. Обговорювалися питання щодо рейсового сполучення з районним центром та селищем Іршанськ , освітлення вулиць, ремонт доріг,  встановлення нової автобусної зупинки в с. Гута – Добринь , вирізання аварійних та сухих дерев, огорожа  кладовищ  , відсутність питної води та буріння свердловин , встановлення ігрових та спортивних майданчиків по селах, в с. Добринь біля навчального закладу встановлення спортивного майданчика із штучним покриттям , нарікання на роботу мобільних операторів, Хорошівського РЕС та ряд інших.

       По питаннях соціального захисту населення надавала роз’яснення начальник відділу соціального захисту населення Іршанської селищної ради Галина Васильчук , також громадян було поінформовано щодо проведення вакцинації та наявності вакцин . Анатолій Денисенко , завідувач господарством, інформував жителів з господарських питань . 

       Дякуємо громадянам сіл: Ємилівка, Гута – Добринь, Добринь, Губенкове за активну життєву позицію, за те, що знайшли час та прийшли висловити свої погляди на майбутній розвиток громади та внесли відповідні пропозиції.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь