A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

І Фестиваль громад Коростенського району в Ушомирі

Дата: 25.08.2021 11:24
Кількість переглядів: 2071

       Фото без опису

       22 серпня в Коростенському районі, а саме в парку відпочинку та дозвілля села Ушомир Ушомирської територіальної громади за ініціативи голови Коростенської районної державної адміністрації з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України відбувся І Фестиваль народної творчості аматорських колективів та виконавців громад Коростенського району «Моя Україна – єдина та вільна».  У святі взяли участь 13 територіальних громад Коростенського району, серед яких Іршанська територіальна громада. В рамках фестивалю передбачались виступи аматорських колективів та виконавців громад Коростенського району. Різноманіття номерів дарувало величезне задоволення глядачам свята. Нашу громаду на сцені представляли вокальні аматорські колективи «Серпанок» Шершнівського сільського клубу та  «Поліські мережива» Старикивського сільського клубу. До участі у святі були залучені представники Добринського, Шершнівського, Меленівського та Ковалівського старостинських округів. Локація нашої громади була оформлена у традиційному українському стилі, були представлені роботи місцевих умільців, художників, продемонстровані найсмачніші страви української кухні.

       Символічно, що на фестивалі піднімали Державний Прапор України захисники її миру, незалежності, суверенітету - учасники АТО з усіх територіальних громад великого Коростенського району, від нашої громади у піднятті прапора взяв участь Андрій Яремчук.

       Саме тут, в парку села Ушомир, лунала музика та спів колективів, було гучно та весело. Тішимося, що мали можливість зібратися в Ушомирській громаді та разом відзначити таке величне свято. Наша творча команда, яка відвідала фестиваль, достойно та на високому рівні представила Іршанську територіальну громаду, отримавши від журі фестивалю нагороду – диплом «Смачна гостина – дружня родина» за найсмачніші страви та збереження родинних традицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь