A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

24 серпня 2021 року в Іршанську відбулися урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора

Дата: 25.08.2021 15:05
Кількість переглядів: 1782

Фото без опису

          24 серпня 2021 року в Іршанську відбулися урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та  Дня Державного Прапора. У заходах взяли участь керівництво громади, учнівська молодь, представники громадськості, учасники АТО та  мешканці громади.

     Урочистості розпочалися біля пам’ятника Небесної Сотні, де відбулось урочисте покладання квітів та хвилиною мовчання пом’янули усіх, хто виборював незалежність та суверенітет нашої держави. Учасникам АТО була надана почесна місія підняти вгору  синьо-жовтий прапор, віддавши шану одному з головних символів Української держави. Свято продовжилось почесною ходою до Іршанського ліцею, де біля меморіальних дошок загиблим  учасникам АТО, нашим землякам Олексію Богушу, Сергію Фролову та Олегу Яндюку проведено мітинг, який підготували та провели  працівники і учні ліцею.  У рамках святкування вітальні слова лунали від голови Іршанської селищної ради Сергія Сахненка та заступника голови Галини Ширченко. Під час урочистої частини свята голова селищної ради  вручив грамоти кращим працівника та мешканцям громади з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

       Святковий настрій та позитивні емоції подарували мешканцям селища артисти Хорошівського будинку культури. Творчі колективи та окремі виконавці підготували надзвичайно чудовий концерт, якій відповідав тематиці свята. У глядацькій залі панувала високоемоційна атмосфера, гучні оплески не змовкали під час кожного концертного номеру, який дарували артисти зі сцени. Атмосфера свята захопила всіх присутніх, даруючи  радість, позитивний настрій, який  залишиться в спогадах на цілий рік!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь