A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Презентація Активного майданчика в Іршанську

Дата: 28.08.2021 08:18
Кількість переглядів: 1588

Фото без опису

     За ініціативи Президента України Володимира Зеленського по всій території України впроваджується соціальний проект «Активні парки – локації здорової України». Метою проекту є організація оздоровчої активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення.

26 серпня 2021 року в смт. Іршанськ відбулася презентація соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України» на спортивній локації біля Іршанського ліцею. В презентації взяли участь голова Іршанської селищної ради Сергій Сахненко, заступник директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Ярмолицька, начальник відділу фізичної культури та спорту департаменту культури, молоді та спорту Сергій Козловець, начальник Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Адам Хільченко, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я культури  та спорту Коростенської РДА Жанна Сидоренко, мешканці селища, учнівська молодь.

   Даний Проєкт реалізується з метою зробити спорт ближчим до людей. Його головна ідея – щоб кожен мешканець громади,  мав вільний доступ до можливості займатись спортом у будь-який час.

Спортивна локація розташована на території Іршанського ліцею по вул Шевченка, 20.

       Кожен відвідувач активного майданчика за допомогою смартфона може сканувати QR-код, який розміщений поруч зі спортивним снарядом, та обрати рівень складності вправ (новачок, середній рівень підготовки, профі), що відкриється на сайті. Завдяки онлайн завданням відбувається заняття з віртуальним тренером, спрямоване на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість.

   На нашому  майданчику наявна шведська стінка, бруси, турніки, нанесена координаційна лінія, лавки та є вільний простір для занять фітнесом без інвентарю та багато інших спортивних снарядів. Також біля кожного спортивного снаряду, який передбачений проєктом,  встановлено таблички із  QR-кодом.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь